fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leadgeneratie model

 

Leadgeneratie modellen

Op zoek naar een geschikt leadgeneratie model om je leadgeneratie campagne aan op te hangen? Leadgeneratie modellen zijn er in verschillende soorten en maten: van modellen die gebaseerd zijn op het bekende salesfunnel model tot leadgeneratie modellen die compleet nieuw bedacht zijn door marketingbedrijven. Ontzettend nuttige modellen die houvast bieden wanneer je erop uit bent meer leads te genereren. Toch zien ze vaak 1 simpele stap over het hoofd: het inzetten van leadsoftware.

Het inzetten van leadidentificatie software

Waar veel leadgeneratie modellen vooral gebaseerd zijn op het interesse wekken van de klant met als doel conversie in de vorm van registraties of ingevulde contactformulieren, is leadidentificatie software een eenvoudigere manier om met potentials in contact te komen. Een potential hoeft namelijk niet altijd een contactformulier in te vullen om te bewijzen dat hij geïnteresseerd is. Sterker nog: door daarop te wachten is de kans groot dat je zelfs een aantal potentiële klanten misloopt! Met leadidentificatie software is dit gelukkig verleden tijd.

Hoe het werkt

Leadidentificatie software zet namelijk website bezoeken zelf om naar leads. Hoe dat werkt? Heel simpel. Elke website bezoeker laat gegevens achter: IP-adressen. Op het eerste gezicht niet heel bruikbaar, maar met leadidentificatie software wel. Die zet het om naar de NAW gegevens van bedrijven en informatie over het leesgedrag van de bezoeker. Blijkt dat iemand lang op je website heeft gezeten en interesse heeft getoond in specifieke pagina’s? Dan is dat waarschijnlijk een potentiële lead! De leadidentificatie software brengt in dat geval rapport uit met daarin alle informatie voor een succesvolle follow up.

Het ideale leadgeneratie model

Pin je leadgeneratie strategie dus niet teveel vast op registraties en contactformulieren. Waar deze vorm van conversie ontzettend handig is omdat je zo 99% zeker weet dat de bezoeker geïnteresseerd is, is leadidentificatie software zeker een methode om extra aan je strategie toe te voegen. Het ideale leadgeneratie model bestaat uit verschillende vormen van conversie: zowel software, als contactformulieren.

LeadExpress gratis uitproberen?

Benieuwd naar hoe leadidentificatie software in de praktijk werkt? LeadExpress laat je deze software 14 dagen gratis uitproberen. Ondervind zelf hoeveel “onzichtbare” potentials er op je website zitten. Meer informatie over de identificatietool van LeadExpress? Of direct een compleet abonnement afsluiten? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode