Zoek jij een leadgeneratie model?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij B2B leads via je website voor jou genereren met ons leadgeneratie model

B2B LEADS

Leadgeneratie modellen

Op zoek naar een geschikt leadgeneratie model om uw leadgeneratie campagne aan op te hangen? Leadgeneratie modellen zijn er in verschillende soorten en maten: van modellen die gebaseerd zijn op het bekende salesfunnel model tot leadgeneratie modellen die compleet nieuw bedacht zijn door marketingbedrijven. Ontzettend nuttige modellen die houvast bieden wanneer u erop uit bent meer leads te genereren. Toch zien ze vaak 1 simpele stap over het hoofd: het inzetten van leadsoftware.

Het inzetten van leadidentificatie software

Waar veel leadgeneratie modellen vooral gebaseerd zijn op het interesse wekken van de klant met als doel conversie in de vorm van registraties of ingevulde contactformulieren, is leadidentificatie software een eenvoudigere manier om met potentials in contact te komen. Een potential hoeft namelijk niet altijd een contactformulier in te vullen om te bewijzen dat hij geïnteresseerd is. Sterker nog: door daarop te wachten is de kans groot dat u zelfs een aantal potentiële klanten misloopt! Met leadidentificatie software dit gelukkig verledentijd.

Hoe het werkt

Leadidentificatie software zet namelijk website bezoeken zelf om naar leads. Hoe dat werkt? Heel simpel. Elke website bezoeker laat gegevens achter: IP-adressen. Op het eerste gezicht niet heel bruikbaar, maar met leadidentificatie software wel. Die zet het om naar de NAW gegevens van bedrijven en informatie over het leesgedrag van de bezoeker. Blijkt dat iemand lang op uw website heeft gezeten en interesse heeft getoond in specifieke pagina’s? Dan is dat waarschijnlijk een potentiële lead! De leadidentificatie software brengt in dat geval rapport uit met daarin alle informatie voor een succesvolle follow up.

Het ideale leadgeneratie model

Pin uw leadgeneratie strategie dus niet teveel vast op registraties en contactformulieren. Waar deze vorm van conversie ontzettend handig is omdat u zo 99% zeker weet dat de bezoeker geïnteresseerd is, is leadidentificatie software zeker een methode om extra aan uw strategie toe te voegen. Het ideale leadgeneratie model bestaat uit verschillende vormen van conversie: zowel software, als contactformulieren.

LeadExpress gratis uitproberen?

Benieuwd naar hoe leadidentificatie software in de praktijk werkt? LeadExpress laat u deze software 14 dagen gratis uitproberen. Ondervind zelf hoeveel “onzichtbare” potentials er op uw website zitten. Meer informatie over de identificatietool van LeadExpress? Of direct een compleet abonnement afsluiten? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan leads met ons leadgeneratie model

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top