fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads genereren

 

Leads genereren met Lead Express

Als je een website voor je bedrijf heeft laten ontwikkelen, dan ga je er vanuit dat deze site je nieuwe klanten oplevert. De statistieken zijn echter niet heel positief. Gemiddeld onderneemt 5 procent van alle bezoekers op een bedrijfswebsite actie, wat betekent dat 95 procent weer van je site verdwijnt. Dit is zonde, want een deel van deze bezoekers was wel degelijk met een reden op je site. Met behulp van de software van Lead Express kun je er achter komen wie deze bezoekers waren, en hoe je met ze in contact kunt komen. Een unieke manier van leadgeneratie!

Een nieuwe manier van lead generatie

Leadgeneratie is een belangrijk onderdeel van de hedendaagse marketing. Elke lead is een potentiële klant en daarom is het zonde om deze leads zomaar kwijt te raken. Het bezoek aan je website kan grofweg in drie soorten worden onderverdeeld. Om te beginnen de mensen of bedrijven die in je producten of diensten zijn geïnteresseerd en die daadwerkelijk actie ondernemen. Een groot deel van het bezoek op je site komt hier ‘per ongeluk’. Ze klikken op je website in Google, maar waren eigenlijk ergens anders naar op zoek. Dan is er toch nog zo’n 40 procent van het bezoek aan je site die wel degelijk interesse hebben, maar die om wat voor reden dan ook geen contact met je hebben opgenomen. Lead Express identificeert dit bezoek aan de hand van hun IP-adres, waarna je zelf contact op kunt nemen.

Leadgeneratie in een paar klikken

Je installeert de lead generatie software van Lead Express met een paar klikken op je website. Hierna stel je in hoe vaak je een rapport wilt ontvangen van Lead Express, waarna je vanzelf de mogelijke klanten in je mailbox binnen ziet komen. Bij deze klanten staat de deur zogezegd al open. Ze kennen je bedrijf en hebben misschien nog net dat laatste zetje nodig om overtuigd te worden klant van je te worden. Dankzij onze lead generatie software kun je dit laatste zetje geven. We hebben verschillende abonnementen beschikbaar, in een starter, business en professional uitvoering. Als je hier gebruik van maakt weet je zeker dat er in de toekomst geen potentiële klanten meer ‘ontsnappen’, en weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van je website!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode