fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads aankopen

 

Is leads aankopen wel de beste manier om aan leads te komen?

Er zijn heel wat bedrijfjes waar je leads kunt aankopen. Een lead is een potentiele klant, die je met een beetje (of flink wat) inzet om kunt zetten in een nieuwe klant. Als je leads koopt, dan krijg je een lijst met adressen van bedrijven waarvan de interesses binnen jouw doelgroep vallen. Het zijn echter geen leads die specifiek op jouw bedrijf zijn gericht, of die interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Het aankopen van leads levert dan ook niet altijd resultaat op. In plaats van B2B leads aankopen zou je bedrijf er beter van gediend zijn om met LeadExpress in zee te gaan. Wij hebben namelijk een tool ontwikkeld waarmee je wel die warme leads in huis haalt.

Meer weten over aankopen van leads?

Leads aankopen lijkt een goede manier om aan leads te komen, zeker als je in een klap een uitgebreid document aan leads in huis haalt. Het punt is alleen dat je er meer van bent gediend als je juist leads binnenhaalt die daadwerkelijk interesse hebben in jouw bedrijf. LeadExpress zorgt hiervoor. LeadExpress is namelijk een stukje software dat je eenvoudig op je website installeert. Hierna identificeert deze tool alle bezoekers aan je website, waar je NAW-informatie van krijgt, alsmede een telefoonnummer en LinkedIn-pagina. Zo heb je van bedrijven en organisaties die interesse hebben voor jouw bedrijf en producten de nodige gegevens!

B2B leads aankopen

Het aankopen van leads lijkt een goed idee, maar het is veel effectiever en voordeliger om met LeadExpress aan de slag te gaan. We hebben de middelen in huis om ervoor te zorgen dat jij aan echt kwalitatieve leads komt. Leads, die eigenlijk alleen nog een zetje in de rug nodig hebben om over de streep getrokken te worden. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem dan ook even contact met ons op als je meer wil weten, of probeer LeadExpress gewoon eens gratis uit!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode