fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads bedrijven

 

Meer leads voor bedrijven

Heb jij een bedrijfswebsite waar je dagelijks flink wat bezoek op trekt? Je zult dan merken dat het grootste deel van de bezoekers aan een website wel een kijkje komt nemen, maar dat ze niet zomaar contact met je op gaan nemen. Vaak zijn ze toch nog bezig met de orientatie en willen ze misschien ook nog wel concurrerende bedrijven bekijken voordat ze een beslissing willen nemen. Het is dan eigenlijk zonde dat jij van al deze potentiele klanten eigenlijk alleen maar anonieme IP-adressen hebt, waar je verder weinig mee kunt doen. Maar, met LeadExpress zijn al die IP-adressen opeens niet zo anoniem meer!

Met leads je bedrijf vooruit helpen

Een lead is een potentiele klant die interesse heeft in jouw product of dienst. Een bezoeker aan je website is een behoorlijk goede lead, aangezien deze toch de moeite heeft genomen om bij jou langs te komen. Er is dan misschien nog geen actie ondernomen, maar dat kan met een vriendelijk zetje in de rug natuurlijk eenvoudig alsnog geregeld worden. Je haalt met goede leads bedrijven voor B2B binnen. LeadExpress zorgt ervoor dat alle IP-adressen van bezoekers aan je website worden omgezet in concrete contactgegevens. Zo weet je opeens niet alleen wie jouw website allemaal hebben bezocht, maar ook welke pagina’s deze bezoekers hebben bekeken.

Leads bedrijven B2B

Met deze informatie bij de hand zou je van een lead eigenlijk relatief eenvoudig een nieuwe klant moeten kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat je de informatie in duidelijke rapporten opgestuurd krijgt, wanneer jij dat maar wilt. Zo kun jij hier mee aan de slag om ervoor te zorgen dat die mooie, nieuwe leads worden omgezet in de nieuwe klanten waar je bedrijf naar op zoek is! Je kunt zo met perfecte leads je bedrijf een enorme boost geven. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op en vuur al je vragen op ons af.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode