Wil jij leads genereren ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij leads voor je genereren via je website

Leads genereren

Een unieke manier van leadgeneratie

Een eigen website is een uniek marketinginstrument, waar veel bedrijven helaas niet optimaal gebruik van maken. Het onderhouden van een website voor uw bedrijf is een fantastische manier voor het genereren van leads. U kunt eenvoudig leads genereren met behulp van de software van Lead Express. Een keer installeren, en de software zet de deur voor u open naar nieuwe klanten.

Wat is een lead?

Misschien vraagt u zich af wat leads zijn? Een lead is een potentiële klant, iemand die een aanvraag heeft gedaan voor informatie over een product of dienst. Het genereren van leads is dan ook heel belangrijk voor uw bedrijf. Met behulp van uw website en onze software is het mogelijk om dit een stuk effectiever te doen. Van de mensen die uw website bezoeken, neemt gemiddeld 5 procent daadwerkelijk contact met u op. Van de overige 95 procent heeft ongeveer de helft interesse in uw product of dienst, maar heeft om wat voor reden dan ook nog geen contact opgenomen. Normaal bent u deze potentiële klanten kwijt, maar met Lead Express kunt u van een groot deel van deze klanten de contactinformatie achterhalen.

Leads genereren met Lead Express

Om van Lead Express gebruik te kunnen maken kunt u een abonnement bij ons nemen. We hebben daarvoor drie verschillende abonnementen, te weten Starter, Business en Professional. Bent u abonnee, dan installeert u eenvoudig de software op uw website. De software doet daarna ongezien zijn werk, en achterhaalt met behulp van de binnenkomende IP-adressen contactgegevens van bedrijven die op uw website zijn geweest. Deze contactgegevens worden dan in een rapport gezet, dat u op vooraf ingestelde tijden in uw e-mail krijgt. Met deze gegevens kunt u dan weer contact opnemen met iemand die heeft aangetoond interesse te hebben voor uw producten. Dit is een unieke manier van leads genereren die veel resultaat oplevert!

Meer over het genereren van leads

Als u meer wilt weten over ons product, of over hoe u een abonnement kunt nemen, dan zult u alle benodigde op onze website vinden. We gaan uitgebreid in op de werking van de software en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u nog aanvullende vragen heeft.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met leads genereren

100% beveelt ons aan

67 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top