fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads kopen

 

Is leads kopen echt nodig?

Als jij je bedrijf wil laten groeien, dan heb je daar waarschijnlijk best een investering voor over. Je kunt er dan voor kiezen om leads te kopen en daarmee aan de slag te gaan. Je kunt je alleen afvragen of dit de beste manier is om het aan te pakken. De leads die je koopt zijn over het algemeen slechts zijdelings afgestemd op jouw bedrijf, producten en diensten. Het is dan ook een zware dobber om dit soort potentiele klanten over de streep te trekken. Zijn het sowieso wel potentiele klanten? Beter is het om LeadExpress in te schakelen. In plaats van het kopen van leads genereert jouw website dan al zelf nieuwe leads voor je.

B2B leads kopen

LeadExpress is een software tracker die je snel en simpel op je website kunt zetten. Alle bezoekers aan jouw website worden dan omgezet in concrete contactinformatie. Met andere woorden, je hoeft het niet alleen maar meer met IP-adressen te doen, maar krijgt echt de gegevens waar je wat mee kunt. Dat niet alleen, maar je weet dan ook meteen van al die bedrijven en personen welke pagina’s ze hebben bezocht. Zodoende kun je jouw follow-up hier helemaal op afstemmen. Dit zijn nog eens leads waar je wat aan hebt, warme leads waarbij je direct met het converteren kunt beginnen!

Je hoeft geen B2B leads te kopen

Het kopen van leads is helemaal niet meer nodig. Je weet dan ook helemaal niet of je wel leads in huis haalt waar je wat aan hebt. Beter is het om eens contact op te nemen met LeadExpress en echt effectief aan de slag te gaan met die nieuwe leads. Schrijf je in via onze website, je kunt dan meteen aan de slag met een proefperiode van LeadExpress. Je zult dan zelf merken hoe goed onze software werkt en wat voor een perfecte leads je op deze manier in huis haalt.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode