fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads krijgen

 

Wil jij makkelijk leads krijgen?

Er zijn heel wat verschillende manieren om aan leads te komen. Je kunt je dan alleen afvragen wat de kwaliteit is van de leads die je in huis haalt. Als je bijvoorbeeld een pakket leads koopt, dan zijn die globaal wel afgestemd op de branche waarin jij opereert, maar dan nog heb je waarschijnlijk een zware dobber aan de conversie hiervan. Met LeadExpress is dat een heel ander verhaal. Onze tool is namelijk dusdanig ontwikkeld dat je hier wel goede, warme leads mee binnenhaalt. Elke bezoeker aan jouw website wordt namelijk omgezet in concrete contactinfo. Geen anoniem IP-adres, maar echte NAW-informatie waar je wat mee kunt!

Alles over het krijgen van leads

B2B leads krijgen wordt met LeadExpress een stuk eenvoudiger. We hebben software ontwikkeld die handig is in het gebruik, maar die daarnaast ook zeer effectief is. Onze software is voor meerdere verschillende doeleinden te gebruiken. Je kunt er namelijk leads mee krijgen die makkelijker binnen te halen zijn dan de meeste andere leads. Bedrijven en organisaties die interesse hebben getoond voor jouw producten en die misschien alleen maar een duwtje in de rug nodig hebben. Het krijgen van leads werkt ook op een andere manier, want het is ook mogelijk dat een bestaande klant op je website zoekt naar producten die nog niet door hen worden afgenomen. Hier kun je natuurlijk ook eenvoudig op inspelen.

B2B leads krijgen met LeadExpress

Het krijgen van leads wordt met LeadExpress een stuk makkelijker. We raden je dan ook aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We bieden je graag de mogelijkheid om onze software eens gratis te proberen, zodat je zelf kunt zien hoe effectief onze software werkt. Neem gewoon contact met ons op als je vragen hebt over onze tool, of als je vragen hebt over andere aspecten van LeadExpress. Met ons product haal je de meest effectieve methode voor krijgen van leads in huis.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode