Zoek jij naar leads online ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij leads online via je website voor jou genereren

Leads Online

Meer sales leads met Lead Express

Leads online vergaren is iets dat al langer mogelijk is. U heeft vast op uw website wel een contactbutton staan, waar een potentiële klant hun contactinformatie achter kan laten. Online leads zijn echter op nog een andere manier te vinden, een manier die heel eenvoudig is en u zelf praktisch geen werk kost. Dit is allemaal mogelijk met de software van Lead Express, die online lead verzameling zeer eenvoudig maakt.

Hier met die leads!

Leads zijn een belangrijk instrument voor de marketing van het gemiddelde bedrijf. Een lead is de contactinformatie van een potentiële klant. Deze klant kunt u dan weer benaderen, om zo te proberen hier een echte klant van te maken. Wist u dat u deze leads online simpel kunt verzamelen met behulp van uw website? Neem een abonnement op Lead Express en onze software doet het werk voor u.

Hoe werkt Lead Express?

De werking van Lead Express is heel eenvoudig. Als u een bezoeker heeft op uw website, dan kunt u in uw statistieken het IP-adres van deze bezoeker zien. Op zich heeft u hier niet zoveel aan, maar Lead Express kan dit IP-adres omzetten in bruikbare contactinformatie. Dat leest u goed. U krijgt zo een nieuwe online lead zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen! Lead Express haalt deze informatie uit openbare databases, die door de software in razend tempo nagekeken worden als u weer een bezoeker heeft gehad.

Waardevolle online leads

Er worden door Lead Express heel wat leads online gevonden, maar niet elke online lead is evenveel waard. Gemiddeld 55 procent van het bezoek aan een website komt van bezoekers die via een zoekmachine op uw website terecht zijn gekomen, maar die eigenlijk geen interesse hebben in wat u te bieden heeft. Van de overblijvende bezoekers onderneemt vijf procent actie, blijft er 40 procent over. Deze groep bestaat uit mensen en bedrijven die wel degelijk interesse heeben, maar die er simpelweg nog niet toe zijn gekomen actie te ondernemen. Dankzij de online leads van Lead Express kunt u deze potentiële klanten alsnog benaderen. Dit kan waardevolle nieuwe klanten opleveren. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook terecht op onze website, waar een uitgebreide beschrijving van de werking van onze diensten op staat.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan leads online

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top