fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads Online

 

Meer sales leads met Lead Express

Leads online vergaren is iets dat al langer mogelijk is. Je hebt vast op je website wel een contactbutton staan, waar een potentiële klant hun contactinformatie achter kan laten. Online leads zijn echter op nog een andere manier te vinden, een manier die heel eenvoudig is en je zelf praktisch geen werk kost. Dit is allemaal mogelijk met de software van Lead Express, die online lead verzameling zeer eenvoudig maakt.

Hier met die leads!

Leads zijn een belangrijk instrument voor de marketing van het gemiddelde bedrijf. Een lead is de contactinformatie van een potentiële klant. Deze klant kun je dan weer benaderen, om zo te proberen hier een echte klant van te maken. Wist je dat je deze leads online simpel kunt verzamelen met behulp van je website? Neem een abonnement op Lead Express en onze software doet het werk voor je.

Hoe werkt Lead Express?

De werking van Lead Express is heel eenvoudig. Als je een bezoeker hebt op je website, dan kun je in jouw statistieken het IP-adres van deze bezoeker zien. Op zich heb je hier niet zoveel aan, maar Lead Express kan dit IP-adres omzetten in bruikbare contactinformatie. Dat lees je goed. Je krijgt zo een nieuwe online lead zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen! Lead Express haalt deze informatie uit openbare databases, die door de software in razend tempo nagekeken worden als je weer een bezoeker hebt gehad.

Waardevolle online leads

Er worden door Lead Express heel wat leads online gevonden, maar niet elke online lead is evenveel waard. Gemiddeld 55 procent van het bezoek aan een website komt van bezoekers die via een zoekmachine op je website terecht zijn gekomen, maar die eigenlijk geen interesse hebben in wat je te bieden hebt. Van de overblijvende bezoekers onderneemt vijf procent actie, blijft er 40 procent over. Deze groep bestaat uit mensen en bedrijven die wel degelijk interesse hebben, maar die er simpelweg nog niet toe zijn gekomen actie te ondernemen. Dankzij de online leads van Lead Express kun je deze potentiële klanten alsnog benaderen. Dit kan waardevolle nieuwe klanten opleveren. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook terecht op onze website, waar een uitgebreide beschrijving van de werking van onze diensten op staat.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode