fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads vinden

 

Leads vinden met LeadExpress

Ben jij op zoek naar een goede manier om nieuwe leads te vinden? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Bij LeadExpress heb je namelijk de mogelijkheid om de bezoekers aan jouw website om te toveren in concrete contactgegevens. Het vinden van leads is met LeadExpress een stuk makkelijker dan op andere manieren. Sterker nog, met LeadExpress komen de leads vanzelf naar je toe. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede bedrijfswebsite waar je een gestage stroom aan bezoekers mee trekt.

Meer weten over het vinden van leads

B2B leads vinden hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Als je de tracker van LeadExpress op je website installeert, dan gaat deze direct voor je aan de slag. Normaal gesproken is het zo dat een bezoeker alleen een IP-adres achterlaat, waar je in principe niet veel mee kunt. Maar onze software zet dit IP-adres automatisch om in NAW-gegevens, inclusief een telefoonnummer en een LinkedIn-pagina. Zo heb jij alle gegevens bij elkaar om deze persoon aan te kunnen spreken door middel van een goede follow-up. Je krijgt dan ook van ons de informatie over de pagina’s die je leads hebben bezocht.

B2B leads vinden met LeadExpress

LeadExpress is de meest eenvoudige manier om effectief aan nieuwe leads te komen. We raden je dan ook aan om vandaag nog op deze website te kijken om hier meer over te lezen. Je kunt er daarbij ook voor kiezen om B2B leads te vinden die helemaal op maat zijn. Neem anders gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over wat wij je allemaal te bieden hebben. Je kunt ook tijdens een proefperiode gebruik maken van onze software en zo zelf zien hoe effectief onze manier van leads vinden wel is.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode