fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Leads zoeken

 

Leads zoeken en vinden

Ben jij op zoek naar leads? Dan helpen wij je graag om deze zo eenvoudig mogelijk te vinden. Je hoeft hiervoor geen leads aan te kopen. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zonder dat je hier verder veel voor hoeft te doen aan goede nieuwe leads komt. Het zoeken van leads doe je dan ook het beste met LeadExpress. B2B leads zoeken? Met LeadExpress komen deze leads gewoon al vanzelf naar je toe. Onze software zorgt er namelijk voor dat alle bezoekers aan je website worden omgetoverd in bruikbare contactinformatie. Of ze hier nu zelf actie voor ondernemen of niet.

Meer weten over effectief zoeken van leads?

B2B leads zoeken is met LeadExpress eigenlijk helemaal niet meer nodig. Alle bezoekers aan je website worden door onze tool namelijk omgezet in leads, waar je zo contact mee op kunt nemen. Daar komt bij dat deze leads ook nog eens vergezeld gaan van informatie over welke pagina’s op je site ze hebben bezocht. Met andere woorden, je weet dan precies waar de interesse van die nieuwe lead ligt. Hier kun je de follow-up dan helemaal op afstemmen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

Laat ons je helpen bij het zoeken van leads

Leads zoeken is met behulp van LeadExpress een stuk eenvoudiger. We raden je dan ook aan om contact met ons op te nemen als je meer wil weten over onze dienst. Je kunt er ook voor kiezen om LeadExpress eerst eens zelf uit te proberen. Je krijgt dan alle functionaliteiten tot je beschikking. Zo kun je zelf zien hoe goed onze service werkt en hoeveel kwalitatieve leads je hiermee binnensleept. Een perfecte manier om aan nieuwe klanten te komen!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode