fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Meer klanten bereiken

 

Wil jij meer klanten bereiken met je bedrijf?

Het is eigenlijk een retorische vraag – wil jij meer klanten bereiken met je bedrijf? Elk bedrijf heeft natuurlijk de drang om groter te groeien en zo een goede toekomst te garanderen. Hiervoor is het belangrijk om een methode te gebruiken die daadwerkelijk effectief is. Meer klanten bereiken doe je niet zomaar, hiervoor moet je wel een goede methode gebruiken. Bij LeadExpress hebben we deze methode voor je ontwikkeld. Zet ons tracking script op je website en de IP-adressen van al je bezoekers worden automatisch omgezet in concrete contactinformatie. Zo hebben al die anonieme bezoekers aan je site opeens een benaderbaar gezicht gekregen!

Hoe je meer klanten kunt bereiken

Meer klanten bereiken voor B2B is met LeadExpress opeens heel makkelijk geworden. Je hebt nu namelijk een document met klantgegevens van leads die daadwerkelijk interesse hebben getoond voor jouw producten. Klanten die weten wat jij te bieden hebt, maar die om wat voor reden dan ook nog niet in actie zijn gekomen. Misschien hebben deze leads gewoon even een zetje in de rug nodig om toch als nieuwe klanten binnengehaald te kunnen worden. We geven je naast de contactinformatie ook info over de pagina’s die je bezoekers allemaal bekeken hebben. Zo kun je daar een perfect afgestemde follow-up aan besteden!

Meer klanten bereiken voor B2B

Hoe je meer klanten kunt bereiken? LeadExpress maakt dit eenvoudig mogelijk. Zolang jij ervoor zorgt dat je een goede bedrijfswebsite hebt staan waar mensen op afkomen, zorgen wij ervoor dat deze mensen allemaal een gezicht hebben. We zetten de deur naar deze potentiele klanten wagenwijd voor je open en helpen je dan graag om zo gedetailleerd mogelijke informatie over deze klanten te krijgen. Dat is nog eens een eenvoudige manier om nieuwe klanten binnen te halen! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt dan direct aan de slag met het gratis uitproberen van onze dienst.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode