fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Meer klanten genereren

 

Eenvoudig meer klanten genereren

De kans is groot dat je naar de kop van deze pagina hebt gekeken en dat je bij jezelf dacht; dat is helemaal niet eenvoudig. Toch hebben we bij LeadExpress een effectieve methode ontwikkeld waarmee ook jij voor je bedrijf allemaal nieuwe klanten binnen kunt halen. Een methode waarbij je zelf eigenlijk niet veel hoeft te doen. Sterker nog, die nieuwe klanten komen vanzelf jouw kant op en geven op deze manier alvast aan dat ze echt interesse hebben in jouw producten. We hebben namelijk een tracking script ontwikkeld waarmee jij direct kunt zien welk bedrijf of organisatie er achter een IP-adres zit. Zo krijgen al die anonieme bezoekers aan je website opeens een gezicht.

Meer klanten generatie

Wil jij meer klanten genereren voor je bedrijf? Dan raden we je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij LeadExpress. We gaan meer klanten voor je genereren op B2B-gebied, waarbij jij er zeker van kunt zijn dat dit klanten zijn die de deur al wagenwijd voor je open hebben gezet. Dit zijn leads die zelf al op zoek zijn geweest naar wat jij te bieden hebt. Die interesse hebben om tot aankoop over te gaan, maar die hiervoor alleen maar een zetje in de rug nodig hebben. Klanten, zodoende, die er op wachten om geconverteerd worden. Meer klanten genereren met LeadExpress? Je mag onze tool dan altijd gratis uitproberen!

Meer klanten genereren via B2B

LeadExpress is een jong en dynamisch bedrijf waar we altijd bezig zijn met het perfectioneren van ons script. Zoals het er nu voor staat kunnen we al praktisch alle IP-adressen die op jouw site binnenkomen omzetten voor je. Hier hangt dan gelijk een grote hoeveelheid waardevolle informatie aan vast. Informatie over je bezoeker waar je wat mee kunt als je een follow-up gaat sturen. Meer weten over onze manier van meer klanten generatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of schrijf je in om gelijk met LeadExpress aan de slag te gaan!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode