fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Meer klanten krijgen

 

Hoe kan ik meer klanten krijgen?

Het is iets wat bij elk bedrijf wel wordt afgevraagd; hoe zorg ik dat ik voor mijn bedrijf meer klanten kan krijgen? Er zijn bij een kleine rondgang op Internet dan ook meteen heel wat verschillende methodes te vinden. Eerlijk gezegd, de meeste van deze methodes zijn niet heel erg effectief. Integendeel, want ze kosten je geld en tijd en brengen dan ook nog eens niet het gewenste resultaat. Bij LeadExpress hebben we een hele eenvoudige methode ontwikkeld die wel het gewenste resultaat oplevert. De vraag hoe je meer klanten kunt krijgen wordt dan opeens heel duidelijk beantwoordt!

Meer klanten krijgen voor B2B

Als je jouw bedrijf inschrijft bij LeadExpress, dan krijg je van ons een tracking script opgestuurd. Dit script installeer je eenvoudig op je website, waarna er iets moois gaat gebeuren. De IP-adressen van alle bezoekers aan je website worden dan namelijk omgezet in concrete contactinformatie. Zo heb je opeens van al die bezoekers die normaal gesproken anoniem blijven de adresgegevens, telefoonnummer, bedrijfswebsite en LinkedIn-pagina. Daar kun jij dan weer meteen mee aan de slag om voor een goede follow-up te zorgen. Meer klanten krijgen voor B2B wordt dan opeens wel heel makkelijk!

Effectief aan de slag met klantenwerving

We hebben onze software zo laagdrempelig mogelijk gehouden, zodat iedereen hier heel eenvoudig mee aan de slag kan. We willen jou en je bedrijf helpen te groeien, dat is alleen mogelijk als hiervoor een effectieve methode wordt ontwikkeld die daadwerkelijk voor resultaten zorgt. Wij hebben deze methode in huis en zetten hem graag in om ook jou aan nieuwe klanten te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten over hoe je meer klanten kunt krijgen. We vertellen je dan alles over onze effectieve methode van het werven van nieuwe klanten.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode