fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Meer klanten trekken

 

Meer klanten trekken voor je bedrijf

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar nieuwe klanten? Neem dan eens een kijkje bij LeadExpress. We hebben een methode ontwikkeld waarmee meer klanten trekken opeens heel makkelijk is geworden. LeadExpress is laagdrempelige software die bedrijven en organisaties helpt om aan nieuwe leads te komen. Iedereen die jouw bedrijfswebsite bezoekt wordt met behulp van onze tracker namelijk geidentificeerd. Zo heb jij van al die bezoekers die normaal gesproken anoniem bleven, opeens alle benodigde contactinformatie om met het converteren aan de slag te gaan.

Hoe je meer klanten kunt trekken

Meer klanten trekken via B2B is heel effectief te doen dankzij LeadExpress. Als jij ons tracking script hebt geinstalleerd op je website, dan kan het tracken beginnen. De IP-adressen van bezoekers aan jouw website worden dan automatisch omgezet in concrete informatie. Het adres, een telefoonnummer, het adres van de bedrijfswebsite en een LinkedIn-pagina. Met andere woorden, informatie waar jij wat mee kunt als je deze bezoeker wilt converteren naar een klant! Je geeft dan aan wanneer je van ons een overzicht wil ontvangen met deze gegevens. Elke dag? Eens per week? We sturen je deze info dan alleen op deze van tevoren afgesproken data.

Meer klanten trekken met B2B software van LeadExpress

We hebben onze software dusdanig ontwikkeld dat bijna elk IP-adres omgezet kan worden in concrete informatie. Je kunt nu beginnen met upsell-kansen te signaleren bij de bezoekers aan je website. Hierdoor kun je dan doelmatig een verkoopgesprek voorbereiden. Zo kun je ook sneller dan je concurrentie contact opnemen met bedrijven die interesse hebben getoond in jouw producten of diensten. Wil jij hier meer over weten, of onze methode gewoon een keer uitproberen? Dan staan we altijd klaar om al je vragen voor je te beantwoorden. Je kunt ook onze tool gratis uitproberen om met eigen ogen de effectiviteit te zien.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode