fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Meer klanten werven

 

Meer klanten werven met LeadExpress

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om meer klanten te werven voor je bedrijf? Dan raden we je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij LeadExpress. Zelfs als je al bezig bent met Internetmarketing zul je merken dat je hier met LeadExpress een stuk meer rendement uit haalt. Marketing is pas echt succesvol als je hier actief op opvolgt. Als je gebruik maakt van LeadExpress zie jij meteen wie er geinteresseerd is in jouw bedrijf, met specifieke info over de producten en diensten die de meeste aandacht trekken. We doen dit door voor jou alle IP-adressen van bezoekers aan je website om te zetten in concrete bezoekersinformatie.

Hoe je meer klanten werven aan kunt pakken

Meer klanten werven voor B2B doe je heel eenvoudig met LeadExpress. Om te beginnen installeer je ons tracking script op je website. Dit doe je heel eenvoudig, waarna het script direct begint te werken. Elke bezoeker die nu op jouw website langskomt krijgt met onze tool direct een gezicht. Het IP-adres wordt omgezet in een flinke dosis concrete informatie. We hebben het dan onder andere over naam, adres, telefoonnummer en adres van bedrijfswebsite. Hier krijg je dan over het algemeen ook meteen een LinkedIn-pagina bij. Op deze manier kun je heel effectief aan de slag met de werving van meer klanten voor je bedrijf!

Meer klanten werven voor B2B

Meer klanten werven is met ons een stuk eenvoudiger dan met de vele andere manieren die hiervoor te vinden zijn. Je hoeft alleen het script maar te installeren en je kunt gelijk aan de slag met binnenhalen van de contactgegevens van partijen met interesse. Het mooie aan onze methode is dat je dan ook meteen te zien krijgt op welke pagina’s ze langs zijn geweest. Zo weet je dus direct voor welke producten en diensten deze mensen de meeste interesse hebben. Meer weten? Gewoon even bellen of mailen met ons. Of schrijf je in om direct gratis onze tool uit te proberen!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode