Wil jij meer leads genereren ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij meer leads kunnen genereren voor je

Meer leads genereren op B2B niveau

Het beste halen uit uw website? Dan hebt u vast al het genereren van meer leads overwogen. Want: meer leads betekent meer kans op nieuwe klanten. Maar hoe te beginnen met meer leads genereren? LeadExpress heeft een aantal concrete tips voor u op een rijtje gezet:

1. Zorg voor meer traffic

Meer leads genereren start met meer bezoekers naar uw website lokken. Het genereren van meer traffic is daarom altijd het beginpunt van een succesvolle leadgeneratie campagne. SEO-optimalisatie, social media en relevante content zijn de drie pijlers om uzelf op te richten wanneer u met trafficgeneratie aan de slag gaat. Met een hogere Google-ranking, actieve social media pagina’s en altijd relevante content als uitgangspunt, bent u direct veel zichtbaarder en aantrekkelijker op het internet. Wat uiteindelijk zorgt voor meer traffic.

2. Maak uw website ook gebruiksvriendelijk

Het wil nog wel eens voorkomen dat ondernemers zo gefixeerd zijn op het maken van een zoekmachinevriendelijke website, dat ze de gebruiksvriendelijkheid over het hoofd zien. Het is enorm belangrijk bij het genereren van meer leads, dat de websitebezoeker toegang heeft tot relevante informatie die eenvoudig te vinden is. Google stimuleert dit al door tegenwoordig enkel nog websites die mobielvriendelijk zijn in de ranking te zetten. Het is dus essentiëel een gebruiksvriendelijke website te hebben!

3. Maar ook conversievriendelijk…

Daarnaast is conversievriendelijkheid ook niet onbelangrijk wanneer u meer leads wilt genereren. Is het voor uw bezoeker duidelijk waar hij contact op moet nemen bij interesse? En wordt die interesse ook voldoende opgewekt? Is elke pagina voorzien van een aantrekkelijke call-to-action? Het is enorm slim uw websitebezoekers al op uw website te prikkelen tot aankoop. Maak het alleen niet te overduidelijk: anno 2016 is iedereen wel klaar met overdreven verkooptrucjes.

4. Pak je leads op!

Door uw traffic te optimaliseren en je website gebruiksvriendelijk en conversievriendelijk te maken, stijgt uw hoeveelheid leads zeker. Het enige dat u nog hoeft te doen is ze op te pakken! Dat is zelfs mogelijk wanneer potentials niet eens hun gegevens hebben achtergelaten. Met leadidentificatiesoftware van LeadExpress krijgt u inzicht in alle zakelijke leads op uw website. Zo heeft u extra concrete gegevens om ze op te pakken. Benieuwd naar onze abonnementen? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen om meer leads te genereren

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top