fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Meer leads genereren

 

Meer leads genereren op B2B niveau

Het beste halen uit je website? Dan heb je vast al het genereren van meer leads overwogen. Want: meer leads betekent meer kans op nieuwe klanten. Maar hoe te beginnen met meer leads genereren? LeadExpress heeft een aantal concrete tips voor je op een rijtje gezet.

1. Zorg voor meer traffic

Meer leads genereren start met meer bezoekers naar je website lokken. Het genereren van meer traffic is daarom altijd het beginpunt van een succesvolle leadgeneratie campagne. SEO-optimalisatie, social media en relevante content zijn de drie pijlers om jezelf op te richten wanneer je met trafficgeneratie aan de slag gaat. Met een hogere Google-ranking, actieve social media pagina’s en altijd relevante content als uitgangspunt, ben je direct veel zichtbaarder en aantrekkelijker op het internet. Wat uiteindelijk zorgt voor meer traffic.

2. Maak je website ook gebruiksvriendelijk

Het wil nog wel eens voorkomen dat ondernemers zo gefixeerd zijn op het maken van een zoekmachinevriendelijke website, dat ze de gebruiksvriendelijkheid over het hoofd zien. Het is enorm belangrijk bij het genereren van meer leads, dat de websitebezoeker toegang heeft tot relevante informatie die eenvoudig te vinden is. Google stimuleert dit al door tegenwoordig enkel nog websites die mobielvriendelijk zijn in de ranking te zetten. Het is dus essentiëel een gebruiksvriendelijke website te hebben!

3. Maar ook conversievriendelijk…

Daarnaast is conversievriendelijkheid ook niet onbelangrijk wanneer je meer leads wilt genereren. Is het voor je bezoeker duidelijk waar hij contact op moet nemen bij interesse? En wordt die interesse ook voldoende opgewekt? Is elke pagina voorzien van een aantrekkelijke call-to-action? Het is enorm slim je websitebezoekers al op je website te prikkelen tot aankoop. Maak het alleen niet te overduidelijk: anno 2016 is iedereen wel klaar met overdreven verkooptrucjes.

4. Pak je leads op!

Door je traffic te optimaliseren en je website gebruiksvriendelijk en conversievriendelijk te maken, stijgt je hoeveelheid leads zeker. Het enige dat je nog hoeft te doen is ze op te pakken! Dat is zelfs mogelijk wanneer potentials niet eens hun gegevens hebben achtergelaten. Met leadidentificatiesoftware van LeadExpress krijg je inzicht in alle zakelijke leads op je website. Zo heb je extra concrete gegevens om ze op te pakken. Benieuwd naar onze abonnementen? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode