fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten aantrekken

 

Eenvoudig nieuwe klanten aantrekken met LeadExpress

Hoe bedenk je een eenvoudige manier om aan nieuwe klanten te komen? Bij LeadExpress hebben we die manier voor je gevonden. We hebben namelijk software ontwikkeld waarmee IP-adressen eenvoudig omgezet kunnen worden in concrete contactgegevens. Zo heb je gegevens van personen en bedrijven die interesse hebben getoond voor jouw bedrijf en die zodoende de deur eigenlijk voor je open hebben gezet. Wil je hier meer over weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons bedrijf en de methode die we ontwikkeld hebben.

Nieuwe klanten aantrekken op B2B gebied

Elk bedrijf heeft elke dag een groot aantal bezoekers die verder geen actie ondernemen op de site. Dit kan meerdere redenen hebben. Het maakt niet uit wat deze reden is, maar jij kunt er voor zorgen dat er misschien toch actie ondernomen gaat worden. Met LeadExpress krijg je van elke bezoeker aan je website de NAW-gegevens, inclusief telefoonnummer en adres van de LinkedIn pagina. Een makkelijker manier om contact te krijgen met de mensen die jouw bedrijf al kennen en sneller te bewegen zijn om klant te worden. Met andere woorden een deur die al openstaat en waar je alleen nog maar door naar binnen hoeft te lopen!

Hoe je nieuwe klanten trekken het beste aan kunt pakken

Er zijn heel wat dure, ingewikkelde methodes om nieuwe klanten te winnen. Het nut van deze methodes is dan nog niet eens aangetoond. Beter is het om de methode van LeadExpress te gebruiken. Bij ons krijg je namelijk van praktisch elke bezoeker aan je website de contactgegevens die je nodig hebt om ze te bellen of mailen. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, waarin we je aangeven hoe nieuwe klanten aantrekken het beste aangepakt kan worden.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode