fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten benaderen

 

Hoe je nieuwe klanten het beste kunt benaderen

Je hebt bij een nieuwe klant maar een enkele kans om een eerste indruk te maken. Het is dan belangrijk om je klanten op goede wijze te benaderen, zodat deze eerste indruk een positieve is. Bij bezoekers aan je website heb je deze eerste indruk al achtergelaten. Mensen komen op je website en zelfs als ze niet meteen reageren of contact opnemen, heb je een grote kans dat ze interesse hebben in jouw producten of diensten. Nieuwe klanten benaderen wordt dan een stuk eenvoudiger. Met LeadExpress krijg je van bijna elke bezoeker aan je website de contactgegevens waarmee je direct aan de slag kunt gaan!

Hoe je nieuwe klanten benaderen het beste aan kunt pakken

Nieuwe klanten benaderen via B2B is met LeadExpress makkelijker dan ooit tevoren. Wij hebben namelijk software ontwikkeld waarmee dit heel eenvoudig is. Normaal gesproken ben je bezoekers aan je website die hier geen actie ondernemen kwijt, maar met LeadExpress weet je zeker dat je deze mensen alsnog kunt benaderen. Vaak is het zo dat bedrijven meerdere bedrijfswebsites bezoeken als ze op zoek zijn naar een nieuwe partner, maar jij kunt er voor zorgen dat je niet vergeten wordt. Je hebt dan een streepje voor op de andere bedrijven in jouw branche.

Nieuwe klanten benaderen via B2B

Hoe je nieuwe klanten benaderen het beste aan kunt pakken leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. We vertellen je dan precies hoe onze software werkt en hoe jij deze zo effectief mogelijk in kunt zetten. We vertellen je dan ook alles over de uitgebreide rapportage die we je versturen, waar je allerhande waardevolle informatie in terug kunt vinden om direct in actie te kunnen komen. Bij LeadExpress staan we klaar om jou te helpen met het nieuwe klanten benaderen op B2B gebied!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode