fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten bereiken

 

Wil jij ook nieuwe klanten bereiken?

Als jij nieuwe klanten wil bereiken, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben namelijk software ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig een flinke dosis warme leads tegemoet kunt zien. Wij zetten namelijk automatisch elke bezoeker aan jouw website om in concrete contactinformatie, ongeacht of zij nu wel of niet je contactformulier hebben ingevuld of niet. We kunnen namelijk elk IP-adres vertalen in NAW-informatie, inclusief telefoonnummer, adres van de website en LinkedIn pagina! Warmer kunnen we je leads toch eigenlijk niet maken?

Nieuwe klanten bereiken voor B2B

Hoe je nieuwe klanten kunt bereiken leggen we je graag een keer uit. We hebben namelijk de beste manier om aan een groot aantal nieuwe leads te komen. Stel dat je een bezoeker op je website krijgt. Dit is iemand die op zoek is naar een dienst of product dat door jouw bedrijf wordt aangeboden. Het punt is alleen dat ze, om wat voor reden dan ook, nog geen actie ondernemen aan het einde van het bezoek aan je site. Dit wil niet zeggen dat ze niet toch graag met jouw bedrijf in zee gaan. Als jij met LeadExpress werkt, dan krijg je de concrete contactgegevens van dit bedrijf toegestuurd, waarna jij alsnog het laatste zetje kunt geven!

Hoe je nieuwe klanten kunt bereiken

Nieuwe klanten bereiken voor B2 B is eenvoudiger dan je misschien wel denkt. Tenminste… Als je hier de methode van LeadExpress voor gebruikt. We geven je op van tevoren afgesproken tijden een rapportage met waardevolle informatie, zoals van elk nieuwe contact de informatie over welke pagina’s op je site ze hebben bezocht. Zo weet je meteen meer over welk specifieke product of dienst hun interesse heeft. Zo word je eigenlijk in een zetel door de voordeur van je nieuwe klant binnengedragen! Meer weten? We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je van advies te voorzien.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode