fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten binnenhalen

 

Nieuwe klanten binnenhalen met LeadExpress

Als jij op zoek bent naar een effectieve manier om nieuwe klanten binnen te halen, dan raden we je aan om eens te kijken wat LeadExpress je te bieden heeft. Bij ons vind je namelijk een perfecte methode voor het genereren van warme leads, waarbij het IP-adres van praktisch elke bezoeker aan je website wordt omgezet in een concreet adres. Met deze gegevens kun je dan direct contact opnemen met deze persoon of dit bedrijf. Wil je hier meer over weten? We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook even bij de uitgebreide informatie op deze website kijken.

Hoe nieuwe klanten binnenhalen het slimst gedaan wordt

Bij LeadExpress zetten we software in waarmee een IP-adres automatisch wordt omgezet in concrete NAW gegevens. Zo heb je van elk bedrijf dat op jouw website langskomt meteen de relevante gegevens waarmee je contact op kunt nemen. Dat niet alleen, maar je krijgt van ons ook te zien op welke pagina’s op jouw website deze nieuwe leads hebben rondgekeken. Dit is een mooie opening waar je gebruik van kunt maken als je contact opneemt met deze potentiele nieuwe klant. Nieuwe klanten binnenhalen wordt zo een stuk eenvoudiger.

Nieuwe klanten binnenhalen op B2B gebied

Nieuwe klanten binnenhalen is met LeadExpress een stuk effectiever dan op andere manieren. Niet alleen dat, je krijgt dan ook nog eens leads die helemaal op jouw doelgroep aansluiten. Bedrijven en personen die al hebben aangetoond dat ze interesse hebben voor wat jij te bieden hebt. Meer weten? Dan neem je gewoon even contact met ons op om al je vragen op ons af te vuren. We staan altijd klaar om jou van het best mogelijke advies te voorzien.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode