fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten genereren

 

Eenvoudig nieuwe klanten genereren

Ben jij op zoek naar nieuwe klanten, maar weet je niet hoe je deze moet genereren? Dan raden we je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben bij LeadExpress namelijk een methode ontwikkeld waarmee jij ook een grote toename zult zien van je aantal klanten. Wil jij nieuwe klanten genereren, dan hebben wij software waarmee je dit via je website automatisch kunt doen. Voor onze nieuwe klanten generatie maken wij gebruik van software die de IP-adressen van de bedrijven die jouw website bezoeken omzet in concrete contactinformatie. Zo heb jij straks een lijst met warme leads die je direct kunt gaan converteren.

Nieuwe klanten genereren B2B

Bij LeadExpress willen we je graag helpen bij het genereren van nieuwe klanten. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat jij straks een klantenbestand hebt dat jouw bedrijf kan helpen met doorgroeien. Je zult elke dag een aantal bezoekers hebben op je website, die wel interesse hebben in jouw producten of diensten, maar die deze interesse niet omzetten in acties. Dat wil niet zeggen dat dit klanten zijn die niet te converteren zijn. Integendeel, zoals je zult merken als je met LeadExpress aan de slag gaat. Onze nieuwe klanten generatie werkt, aangezien je aan de slag kunt gaan met mensen die daadwerkelijk hebben aangetoond dat ze benieuwd zijn naar jouw bedrijf.

Wil jij nieuwe klanten genereren?

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over ons bedrijf en de mogelijkheden die we jou te bieden hebben. We zorgen voor warme leads waarbij conversie zeer goed mogelijk is. We zorgen ervoor dat jij nieuwe klanten kunt genereren die bij wijze van spreken de deur al voor je open hebben gezet. Je krijgt van ons ook een uitgebreide rapportage waar je belangrijke informatie uit kunt halen die je kunt gebruiken als je met deze potentiele klanten in contact gaat treden.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode