fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten vinden

 

Wil jij nieuwe klanten vinden?

Het is voor een bedrijf belangrijk om regelmatig nieuwe klanten te genereren. Dit is niet altijd even makkelijk. Er zijn op Internet genoeg bedrijven te vinden die je maar wat graag zouden helpen bij het vinden van nieuwe klanten, maar niet al deze methodes zijn ook daadwerkelijk effectief. Bij LeadExpress wilden we een methode ontwikkelen die wel werkt en die ervoor zorgt dat jij een pakket leads aangeboden krijgt waar je direct mee aan de slag kunt. Warme leads die daadwerkelijk geinteresseerd zijn in wat jij als bedrijf allemaal aan te bieden hebt.

Hoe nieuwe klanten vinden mogelijk gemaakt kan worden

Bij LeadExpress helpen we je graag aan nieuwe klanten. Dit doen wij door middel van onze speciaal ontwikkelde software. Met behulp van deze software wordt elk IP-adres van een bezoeker aan je website namelijk meteen omgezet in concrete NAW informatie. Dat niet alleen, maar je krijgt hier ook bijvoorbeeld een telefoonnummer, adres van de bedrijfswebsite en LinkedIn pagina bij. Zo kun je daadwerkelijk meteen aan de slag gaan met het converteren van deze warme leads. Dit zijn bedrijven die al interesse hebben getoond in je diensten en die zodoende ook zeker interesse hebben in wat jij te zeggen hebt!

Nieuwe klanten vinden voor B2B

Wil jij weten hoe nieuwe klanten vinden het beste gedaan kan worden? We vertellen je dit graag in een persoonlijk gesprek. Nieuwe klanten vinden is met de software van LeadExpress simpel uit te voeren. We sturen je dan op afgesproken tijdstippen een uitgebreid rapport, waar je per klant belangrijke informatie in terug kunt vinden. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld informatie over welke pagina’s deze klant heeft bezocht, zodat je weet in welke van jouw producten of diensten ze interesse hebben! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over LeadExpress.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode