fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten werven

 

Wil jij nieuwe klanten werven?

Voor een bedrijf is het belangrijk als er regelmatig nieuwe klanten geworven worden. Op deze manier kun je als bedrijf blijven groeien en een goede toekomst garanderen. We raden je aan om eens op zoek te gaan naar de beste manier om klanten te werven via Internet. Je hoeft daarvoor niet verder te zoeken. Deze methode vind je namelijk bij LeadExpress. We hebben software ontwikkeld die ervoor zorgt dat de IP-adressen van praktisch al je bezoekers worden omgezet in bruikbare contactinformatie. Dit levert een vracht aan belangrijke informatie op die je helpt bij het converteren van de warme leads.

Hoe nieuwe klanten werven eenvoudig geregeld kan worden

Nieuwe klanten werven voor B2B werkt het beste via LeadExpress. Als er iemand op je website op bezoek komt, dan heeft deze bezoeker de kans om contactinformatie achter te laten. Doet deze klant dat niet, om wat voor reden dan ook, dan ben je de klant in principe kwijt. Je hebt dan wel een IP-adres, maar daar is over het algemeen weinig uit te herleiden. Tenminste, tenzij je gebruik maakt van de software van LeadExpress. Deze tovert het IP-adres om in bruikbare NAW-gegevens, inclusief een telefoonnummer en adres van het LinkedIn-profiel. Zo heb jij de informatie die je nodig hebt om contact te zoeken met deze potentiele klant.

Nieuwe klanten werven voor B2B

We leggen graag uit hoe je nieuwe klanten werven het beste kunt doen. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. We vertellen je dan meer over de mogelijkheden die je allemaal hebt als je met LeadExpress in zee gaat. We hebben het dan ook over de uitgebreide rapporten die we je op van tevoren afgesproken tijden opsturen en waar je waardevolle informatie uit kunt halen. Onder andere over de pagina’s waar je potentiele klant de meeste tijd heeft doorgebracht. Bel of mail vandaag nog met ons voor het maken van een afspraak.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode