fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten zoeken

 

Ben jij nieuwe klanten aan het zoeken?

LeadExpress is het bedrijf als je op zoek bent naar nieuwe klanten. We hebben namelijk software ontwikkeld waarmee het mogelijk is om de bezoekersgegevens aan je bedrijfswebsite om te zetten in concrete informatie waar je direct mee aan de slag kunt gaan. We maken van een redelijk anoniem IP-adres een pakketje NAW-gegevens die je alles vertellen over een bepaalde klant. Je hebt dan niet alleen maar de adresgegevens, maar ook het telefoonnummer, adres van de website van het bedrijf en een link naar een bijbehorend LinkedIn profiel. Met andere woorden, LeadExpress zet de deur voor je op, zodat je direct in actie kunt komen!

Hoe nieuwe klanten zoeken makkelijker wordt

Nieuwe klanten zoeken voor B2B is een goede manier om jouw bedrijf verder te laten groeien. We adviseren je dan ook om contact op te nemen met LeadExpress om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We zullen je dan ook bijvoorbeeld vertellen over de uitgebreide rapporten die je op afgesproken tijden van ons opgestuurd krijgt. Hierin vind je niet alleen de complete contactinformatie van je bezoekers, maar ook informatie over welke pagina’s op je site ze hebben bezocht. Zo weet je dus precies in welke van je producten of diensten deze potentiele klanten interesse hebben.

Nieuwe klanten zoeken voor B2B

Hoe je nieuwe klanten zoeken het beste aan kunt pakken? Daar hoef je alleen maar even voor op onze website te komen kijken. We hebben hier namelijk uitgebreide informatie voor je klaarstaan over hoe onze service precies werkt. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over onze diensten. We vertellen je dan graag alles wat je maar wilt weten over LeadExpress en onze bewezen methode van het genereren van warme leads.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode