fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe klanten

 

Op zoek naar nieuwe klanten?

Het is niet altijd even makkelijk om aan nieuwe klanten te komen voor je bedrijf. Natuurlijk, er zijn heel wat verschillende manieren om potentiele klanten te benaderen. Je kunt folders drukken, een mailing uitsturen, of een contactformulier op je website zetten. Maar niet alleen is dit allemaal niet heel effectief en omslachtig, je loopt op deze manieren ook heel wat potentiele klanten mis. LeadExpress is het bedrijf als je op zoek bent naar een partner die heel effectief is als het aankomt op het vinden van nieuwe klanten. Wij gaan voor jou op zoek naar nieuwe B2B klanten die interesse hebben in jouw product of diensten. En we vinden deze ook voor je!

Nieuwe klanten B2B vinden

LeadExpress werkt heel eenvoudig. Als jij een website hebt voor je bedrijf, dan heb je al gelijk een goede manier om aan nieuwe klanten te komen. We hebben het dan niet over het contactformulier dat je waarschijnlijk op je website hebt staan. Over het algemeen wordt dit door bij lange na niet al je klanten ingevuld. Veel mensen komen op je site, nemen een kijkje, en surfen dan weer door. Toch laten deze klanten dan wel degelijk contactinformatie voor je achter. Dit gebeurt in de vorm van het IP-adres, waar je normaal gesproken niet veel aan hebt. Wij hebben echter software ontwikkeld waarmee dit IP-adres omgezet wordt in concrete contactinformatie. Zo heb je opeens een warme lead te pakken die interesse heeft getoond in jouw producten of diensten!

Aan de slag met nieuwe B2B klanten

Het is belangrijk om elke mogelijkheid om nieuwe klanten te genereren met beide handen aan te grijpen. Zeker als dit een methode is die je gegarandeerd warme leads geeft. We staan klaar om jou te woord te staan en al je vragen over onze methode te beantwoorden. Ook geven we je graag advies over hoe jij LeadExpress het beste in kunt zetten. Je zult dan zelf merken dat je opeens een bestand tot je beschikking hebt met potentiele klanten die je direct kunt benaderen. We hebben de voordeur alvast wagenwijd voor je open gezet!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode