fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe prospects vinden

 

Eenvoudig nieuwe prospects vinden

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar nieuwe prospects? Dan is het goed om hiervoor eens een nieuwe methode te proberen. Het heeft weinig zin om een pakket klantgegevens te kopen, aangezien je dan nooit die prospects binnenkrijgt die echt perfect op jouw bedrijf aansluiten. Beter is het om een methode te vinden die je deze informatie wel geeft. We hebben het dan natuurlijk over LeadExpress. We hebben een tracking tool ontwikkeld die de IP-adressen van de bezoekers aan je website omzet in concrete adresgegevens. Zo weet jij van elke bezoeker aan je website straks waar ze vandaan komen, en welke van je producten of diensten ze het meest interessant vinden!

Hoe nieuwe prospects vinden mogelijk is

Nieuwe prospects vinden voor B2B activiteiten is met behulp van LeadExpress heel eenvoudig. Hiervoor hoef je alleen maar even een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie op deze website. Je zult dan zien dat wij een unieke manier hebben ontwikkeld, die wel zeer effectief is! Als jij namelijk van elke bezoeker aan je website weet wie dit is, en welke pagina’s hij of zij heeft bezocht, dan heb je heel gedetailleerde informatie om een follow-up op te kunnen versturen. Nieuwe prospects vinden wordt dan opeens wel heel erg makkelijk!

Wij helpen je met het vinden van nieuwe prospects

Het mooie aan onze manier van prospects vinden is dat je er eigenlijk zelf niet veel voor hoeft te doen. Ja, je moet even onze tool installeren op je website, maar daarna kun je achterover leunen en zien hoe de contactgegevens je mailbox binnen gaan stromen. Je kunt hierbij zelf aangeven hoe vaak en wanneer je deze gegevens doorgestuurd wilt krijgen. Neem gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Je kunt dan ook gelijk aan de slag met een proefperiode voor onze tool.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode