fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Nieuwe prospects

 

Op zoek naar nieuwe prospects?

Als jij een eigen bedrijf hebt, dan is de kans dat je regelmatig op zoek gaat naar nieuwe prospects. Dit zijn potentiele klanten, die met de juiste behandeling echte klanten kunnen worden. De vraag is dan alleen natuurlijk wel, hoe kom je aan nieuwe prospects? Neem hiervoor vandaag nog contact op met LeadExpress. Wij hebben namelijk software ontwikkeld waarmee jij een flinke toename gaat zien van je aantal nieuwe B2B prospects. Wij zetten de IP-gegevens van je website om in concrete contactgegevens, waar je direct mee aan de slag kunt. Warme leads die er op wachten om geconverteerd te worden!

Nieuwe prospects B2B

Ben jij op zoek naar een manier om nieuwe prospects te werven? Gebruik hier dan onze software voor. Deze werkt heel eenvoudig. Als er iemand je website bezoekt, dan laat deze gegevens na waar je in de regel niet veel aan hebt. Je kunt wel globaal zien waar de bezoeker vandaan komt en hoe lang deze op je website heeft gezeten, maar je weet verder niet wie dit was. Tenzij je onze software gebruikt. Deze zet namelijk dit IP-adres eenvoudig om in contactgegevens die je meteen kunt gebruiken. Zo heb je een nieuwe prospect die al heeft aangetoond je bedrijf te kennen en hier interesse in te hebben.

Nieuwe B2B prospects vinden met LeadExpress

Wij hebben de methode waarmee jij vandaag nog een enorme toename gaat zien van je aantal prospects. Hiervoor raden wij je aan om gewoon een keer contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met jou bekijken hoe we onze software ook voor jou in kunnen zetten. Als je LeadExpress gaat gebruiken komen al snel de eerste gegevens binnen van prospects die je kunt gaan benaderen. Wij zitten altijd klaar om je meer te vertellen over onze software, of om jou hierover van advies te voorzien.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode