fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Online acquisitie

 

Effectieve online acquisitie marketing

Ben jij op zoek naar nieuwe klanten en wil je hiervoor graag eens met echte experts praten? Neem dan vandaag nog contact op met LeadExpress. We hebben namelijk een manier ontwikkeld om effectief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Of eigenlijk zeggen we het verkeerd. Je hoeft met onze manier van online acquisitie helemaal niet op zoek naar nieuwe klanten, zij komen al langs bij jou! Bij ons krijg je namelijk een tracking script dat je eenvoudig op je website installeert. Hierna begint dit script met het omzetten van de IP-adressen van je bezoekers in concrete contactinformatie.

Online acquisitie marketing met LeadExpress

Op deze manier heb je potentiele klanten binnengehaald die de deur al voor je open hebben gezet. Ze hebben nu eenmaal actief naar jouw bedrijf en producten gezocht en weten ook al wat je te bieden hebt. Goed, ze hebben verder geen actie ondernomen op je website, maar dat kan meerdere redenen hebben. Misschien willen ze ook even kijken wat je concurrenten te bieden hebben. Alleen heb jij met deze informatie gelijk een streepje voor op jouw concurrenten. Online acquisitie voor B2B kan eigenlijk niet makkelijker dan met onze tool. Je weet namelijk ook meteen op welke pagina’s van je website je bezoekers gekeken hebben. Hier kun je dan direct op inhaken.

Online acquisitie voor B2B effectief aanpakken

Online acquisitie kan eigenlijk niet makkelijker dan met onze methode. We hebben namelijk de manier ontwikkeld waarmee jij ook eenvoudig nieuwe klanten kunt binnenhalen. Wil je hier meer over weten, lees dan eens de uitgebreide informatie op deze website door. Je kunt er ook voor kiezen om onze tool een periode gratis uit te proberen. Je zult dan met eigen ogen zien hoe snel je een aanzienlijk bestand met nieuwe leads op kunt bouwen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode