fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Online klanten werven

 

Wil jij effectief online klanten werven?

Als jij online klanten wil werven, dan raden we je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op de website van LeadExpress. Hier vind je alle informatie die je maar nodig hebt om meer te weten te komen over onze manier van online klanten werven. Deze hebben we ontwikkeld omdat we ons afvroegen hoe jammer het eigenlijk is dat bezoekers aan een website over het algemeen anoniem zijn. Hoe mooi zou het zijn als je bij iedere bezoeker meteen zou weten wie dat is en welke pagina’s deze bezoeker heeft bekijken. Hier hebben we een tool voor ontwikkeld die elk IP-adres in concrete bezoekersinformatie om kan zetten.

Hoe klanten online werven effectief aangepakt kan worden

Online klanten werven via B2B is het meest eenvoudig aan te pakken met het tracking script van LeadExpress. We willen er dan ook voor zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met het werven van nieuwe klanten op onze effectieve manier. Schrijf je vandaag nog in om onze tool gratis te proberen. Je ziet dan zelf hoe makkelijk het is om aan nieuwe leads te komen met ons script. Hoe makkelijk is het wel niet om een goede follow-up te sturen als je al per klant weet welke pagina’s op je website ze hebben bezocht?

Online klanten werven voor B2B

Hoe je klanten online werven het beste aan kunt pakken vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek. Je kunt ook altijd even onze tool zelf proberen. We hebben deze zodanig ontwikkeld dat hij zo eenvoudig mogelijk in het gebruik is. Zet het script op je site en de contactgegevens van al je bezoekers beginnen razendsnel je mailbox binnen te stromen. Je kunt dan beginnen met het converteren van deze leads, waarmee je jouw bedrijf een enorme stap vooruit laat zetten. We staan altijd klaar om al je vragen over onze tool te beantwoorden. Neem hier vandaag nog contact over op met ons.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode