fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Online lead tracking

 

Het nut van goede online lead tracking

Als jij op zoek bent naar leads voor je bedrijf, dan is er een handige manier waarmee je eenvoudig leads genereert. We hebben het dan over online lead tracking. LeadExpress is online lead tracking software die perfect werkt. Het concept achter onze software is heel eenvoudig. Bezoekers aan jouw website laten een IP-adres achter. In principe heb je hier niet veel aan, maar onze software kan deze abstracte informatie voor je omzetten in bruikbare informatie. Wij halen het bedrijf achter het IP-adres voor je tevoorschijn, waarna jij dit bedrijf direct kunt benaderen.

Eenvoudig leads genereren

Leads genereren is voor elk bedrijf heel belangrijk. Met goede leads kun je er namelijk voor zorgen dat je nieuwe klanten krijgt, en dat wil elk bedrijf heel graag. Je kunt op je website leads genereren door klanten hun contactgegevens in te laten vullen. Er zijn echter niet veel bedrijven die dit doen, terwijl ze met hun bezoekje toch aangetoond hebben interesse te hebben in jouw producten of diensten. Met online lead tracking software is dit helemaal niet meer nodig. Je krijgt namelijk alle informatie over de bezoekers aan je website die je nodig hebt om contact met ze op te kunnen nemen.

Meer weten over online lead tracking

Met  de online lead tracking van LeadExpress kun jij onbeperkt leads naar binnen hengelen. Zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen zal je lijst met potentiële klanten blijven groeien. De software is heel eenvoudig in het gebruik. Als je met vragen zit kun je altijd even contact opnemen met onze klantvriendelijke helpdesk. Deze is zelfs in het weekend bereikbaar voor al je vragen. We vertellen je graag meer over LeadExpress. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over ons pakket.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode