Zoek jij naar online leadgeneratie ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij met online leadgeneratie B2B leads via je website voor jou genereren

online leadgeneratie

Online leads genereren met Lead Express

Leads zijn een essentieel onderdeel van de hedendaagse marketing. Een lead is een aanvraag van informatie over uw product of dienst, en is zodoende een open deur naar een potentiële klant. Met deze leads moet u voorzichtig omgaan en het is zonde als deze op wat voor manier dan ook aan u voorbij gaan. Het belang van online leadgeneratie mag niet onderschat worden. Leadgeneratie online is met behulp van de software van Lead Express eenvoudig te bereiken.

Het belang van online leadgeneratie

Als u voor uw bedrijf een website heeft, dan is de kans groot dat u deze niet optimaal benut. Hoe mooi of uitgebreid uw website ook is, gemiddeld genomen onderneemt slechts 5 procent van de bezoekers aan uw site actie na een bezoekje. Dit betekent dat 95 procent van uw bezoekers om wat voor reden dan ook niet tot actie overgaan. 55 procent van dit bezoek is niet relevant. Het zijn mensen die via Google op uw site zijn gekomen, of die nieuwsgierig waren maar verder geen interesse hebben. Dan blijft er toch nog 40 procent over die wel degelijk interesse heeft, maar die op het moment dat ze uw site bezochten niet tot actie konden of wilden overgaan. Dankzij de leadgeneratie online software van Lead Express kunt u via het IP-adres van deze bezoekers achterhalen wie ze zijn, en wat hun contactgegevens zijn. Zo heeft u er in een klap een groot aantal potentiële nieuwe klanten bij!

Hoe werkt online leadgeneratie precies?

Als u ook eenvoudig online leads wilt genereren, dan kunt u dit op eenvoudige wijze doen. U neemt een abonnement op onze dienst, waarna u met een paar klikken simpel onze Lead Express software installeert. De software doet daarna op de achtergrond zijn werk. Komt er een bezoeker op uw site, dan gaat de software aan de slag met het IP-adres dat deze bezoeker achterlaat. Gaat het hier om een bedrijf, dan worden de contactgegevens bij elkaar gezocht en overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Op van tevoren ingestelde tijdstippen krijgt u nu een rapport met deze gegevens opgestuurd. Het enige dat u nu hoeft te doen is zelf contact met dit bedrijf op te nemen. De deur staat open: het bedrijf kent nu eenmaal uw website en bedrijf al! Zo gaat leadgeneratie online in zijn werk.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met online leadgeneratie

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top