fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Online leadgeneratie

 

Online leads genereren met Lead Express

Leads zijn een essentieel onderdeel van de hedendaagse marketing. Een lead is een aanvraag van informatie over je product of dienst, en is zodoende een open deur naar een potentiële klant. Met deze leads moet je voorzichtig omgaan en het is zonde als deze op wat voor manier dan ook aan je voorbij gaan. Het belang van online leadgeneratie mag niet onderschat worden. Leadgeneratie online is met behulp van de software van Lead Express eenvoudig te bereiken.

Het belang van online leadgeneratie

Als je voor jouw bedrijf een website heeft, dan is de kans groot dat je deze niet optimaal benut. Hoe mooi of uitgebreid je website ook is, gemiddeld genomen onderneemt slechts 5 procent van de bezoekers aan je site actie na een bezoekje. Dit betekent dat 95 procent van je bezoekers om wat voor reden dan ook niet tot actie overgaan. 55 procent van dit bezoek is niet relevant. Het zijn mensen die via Google op je site zijn gekomen, of die nieuwsgierig waren maar verder geen interesse hebben. Dan blijft er toch nog 40 procent over die wel degelijk interesse heeft, maar die op het moment dat ze je site bezochten niet tot actie konden of wilden overgaan. Dankzij de leadgeneratie online software van Lead Express kun je via het IP-adres van deze bezoekers achterhalen wie ze zijn, en wat hun contactgegevens zijn. Zo heb je er in een klap een groot aantal potentiële nieuwe klanten bij!

Hoe werkt online leadgeneratie precies?

Als je ook eenvoudig online leads wilt genereren, dan kun je dit op eenvoudige wijze doen. Je neemt een abonnement op onze dienst, waarna je met een paar klikken simpel onze Lead Express software installeert. De software doet daarna op de achtergrond zijn werk. Komt er een bezoeker op je site, dan gaat de software aan de slag met het IP-adres dat deze bezoeker achterlaat. Gaat het hier om een bedrijf, dan worden de contactgegevens bij elkaar gezocht en overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Op van tevoren ingestelde tijdstippen krijg je nu een rapport met deze gegevens opgestuurd. Het enige dat je nu hoeft te doen is zelf contact met dit bedrijf op te nemen. De deur staat open: het bedrijf kent nu eenmaal je website en bedrijf al! Zo gaat leadgeneratie online in zijn werk.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode