fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Online marketing leads

 

De beste manier om online marketing leads te genereren

Ben jij op zoek naar een betaalbare en effectieve manier om online marketing leads te genereren? Dan raden wij je van harte aan om eens LeadExpress te proberen. Ons programma is er helemaal op gericht om jou zo eenvoudig mogelijk aan de beste leads te helpen. Met LeadExpress zul je zien dat jij zonder problemen nieuwe leads krijgt, terwijl je hier eigenlijk niks voor hoeft te doen. Even de software installeren en klaar ben je, want LeadExpress begint dan vanzelf met het genereren van leads. De stroom leads zal daarna gewoon door blijven lopen.

Online marketing lead generation

Als je LeadExpress installeert op je website, dan begint het programma met het registreren van IP adressen. Er zijn natuurlijk meer tools die dit doen, denk bijvoorbeeld maar aan Google Analytics. Wij gaan echter anders met die IP-adressen om. Wij zorgen ervoor dat deze adressen worden omgezet in echte informatie. In plaats van een cryptische reeks getallen heb je dan een daadwerkelijke naam van een bedrijf. Zo weet jij dat dit bedrijf op jouw site is geweest en interesse heeft in je producten of diensten. De deur is zo dus al voor je open gezet.

Meer weten over online marketing leadgeneratie?

Als jij meer wil weten over online marketing lead generation, dan hoef je hiervoor alleen maar even te komen kijken op onze website. We hebben hier een schat aan informatie klaarstaan over onze software voor online marketing leadgeneratie. Je kunt met je vragen over online marketing lead generation natuurlijk ook altijd even contact opnemen met ons. We beantwoorden dan al je vragen en leggen je uit hoe jouw bedrijf kan profiteren van online marketing leads. Je kunt natuurlijk ook even aan de slag met onze handige trial, die je een goede indruk geeft van wat je allemaal met onze software kunt bereiken.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode