fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Online sales leads

 

Online sales leads generation

Heb jij een bedrijf dat een website heeft waar veel bezoek op komt? Maar merk je dat je hier weinig leads aan overhoudt, omdat mensen niet de tijd nemen zich in te schrijven voor je nieuwsbrief of contact met je op te nemen? Dit is een probleem waar veel bedrijven mee worstelen. Gelukkig is er dan LeadExpress. Met ons programma is het namelijk heel eenvoudig om de bezoekers aan je website om te toveren in goede leads. Online sales en leadgeneratie gaan op onze website hand in hand met elkaar. Neem gewoon eens een kijkje om meer te lezen over de mogelijkheden die je met ons programma hebt.

Aan de slag met online sales lead generation

Leads zijn een beetje de heilige graal voor de meeste bedrijven. Het zijn potentiele klanten die interesse hebben in jouw producten, maar nog wel even binnengehaald moeten worden als klant. Met LeadExpress boor je een onuitputtelijke bron aan nieuwe leads aan. Bedrijven die komen kijken op je website en geen informatie achterlaten, laten wel een IP-adres achter. Door onze software wordt dit IP-adres omgezet in bruikbare contactinformatie. Aan de hand hiervan kun je contact opnemen met het bedrijf dat met het bezoek aan je site interesse heeft getoond.

Meer weten over online sales door lead generation?

Er zijn meerdere manieren om aan leads te komen, maar is geen enkele manier zo eenvoudig als LeadExpress. Bij ons vind je namelijk een methode die gegarandeerd voor succes zorgt. Als de leads via LeadExpress binnen blijven stromen zul je merken dat je nog nooit zoveel nieuwe leads binnen hebt gekregen. We vertellen je graag meer over online sales leadgeneratie met behulp van onze software. Neem hiervoor gewoon contact met ons op of kijk eens bij de uitgebreide informatie op onze website.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode