fbpx

Over LeadExpress

Het verhaal achter LeadExpress

Ons verhaal

New business: naast sport is het Stefan’s grootste passie. Met name de kracht van online marketing bij het genereren van leads fascineert hem. Want hoe zorg je ervoor dat sales vaker aan de telefoon zit met prospects die je bedrijf wél al kennen?

Jarenlang hielp Stefan daarom bedrijven om met online marketing inspanningen een succes te maken van hun sales. Maar één ding frustreerde hem: alle veelbelovende website bezoekers die maar geen contactgegevens achterlieten. Website bezoekers die anoniem bleven.

Een tool die website bezoekers een gezicht geeft

Stefan ging de zoektocht naar een manier om al die anonieme IP-adressen een gezicht te geven aan. Halverwege 2015 slaagde hij erin! Samen met Glenn ontwikkelde hij de software van LeadExpress die de identiteit van anonieme website bezoekers onthult en ze verandert in bruikbare verkoopleads. Nog voordat ze zelf contact hebben opgenomen.

“Wanneer jij je acquisitie afstemt op de resultaten uit de LeadExpress software, levert dit tot wel 25% meer klanten op”

Warme leads en een zelfverzekerd sales team

De klamme handjes die Stefan zelf regelmatig had toen hij accountmanager was, zijn in ieder geval voorbij. Cold-calling is nu iets van vroeger. Want één ding is zeker: de hot leads die gegenereerd zijn door LeadExpress zijn alles behalve koud. Zo hangt je sales team net wat zelfverzekerder aan de telefoon!

Uitgegroeid tot een team van 12 enthousiaste collega’s, helpt LeadExpress nu dagelijks ruim 1.500 MKB klanten in Nederland en België met het genereren van omzet verhogende sales leads uit hun eigen website.

Maak kennis met team LeadExpress

Ons team is altijd bereikbaar. Met heldere communicatie inspireren ze, helpen ze en zetten ze steevast een stapje extra zodat jij kan groeien. Dus wil je brainstormen over hoe jij je website inzet als een bron van leads? Bel, mail of app ons!

Stefan

Leads Champion

Aad

Chief Happiness

Glenn

Technical Magician

Jessie

Social Samurai

Martin

Graphic Rockstar

Juray

Backend Knight

Mitchell

Datajedi

Demi

Sales Ninja

Sharon

Sales Ninja

Ivelin

Whizz Kid

Lyubomir

Technical Samurai

Aissata

Sales Ninja

Vacatures

Online Marketeer

Slaat jouw liefde voor Google soms door in een obsessie? Kun jij geen website, e-mail of onlinekanaal meer bekijken zonder op te noemen wat er allemaal beter kan? Wanneer iemand A zegt, roep jij dan automatisch B-test? Ben je spontaan en gemotiveerd, betrokken, flexibel, een teamplayer en toch zelfstandig, representatief, positief en iedere dag hongerig naar meer? Dan pas jij in ons team!

Zin in deze uitdaging? Klik op de knop solliciteer en stuur je CV met motivatie naar ons op.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd opzoek naar talent, ook als er geen vacatures openstaan. Klik op de knop solliciteer en stuur je CV met motivatie naar ons op.

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode!