Maak kennis met het team

Wij zijn LeadExpress
Stefan Smulders

Stefan Smulders

Founder

Lead Generator | New Business Developer | JIJ bent op zoek naar nieuwe leads en meer omzet? | Ik help je aan nieuwe klanten! Bel mij gerust...

Glenn Miseroy

Glenn Miseroy

Lead Developer

Ik ga geen uitdaging uit de weg en hou me graag bezig met innovatie. Ik ga altijd opzoek naar de best passende oplossing voor onze LeadExpress klanten. Heb je maatwerk vragen stel ze me gerust...

Suzan Karoo

Suzan Karoo

Office Medewerker

Ik ben je eerste aanspreekpunt als je contact met ons opneemt. Ik help je graag verder en breng je met de juiste collega in contact. Ik kijk uit naar je belletje...

Leads verstuurd naar onze klanten
integraties met applicaties en CRM oplossingen mogelijk
Tevreden klanten die dagelijks op onze software rekenen

Historie LeadExpress

LeadExpress is een jonge software start-up gevestigd in Eindhoven. Sinds januari 2015 zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van omzet verhogende sales leads. LeadExpress heeft een unieke, slimme software tool ontwikkeld waarmee je leads rechtstreeks uit uw eigen website haalt. LeadExpress identificeert bezoekers van jouw website aan de hand van het verkregen IP-adres. Google geeft maar een klein percentage weer van wie daadwerkelijk je website bezoekers zijn. Waar Analytics ophoudt gaan wij dan ook verder en koppelen bestanden aan elkaar waardoor wij je ook de bedrijfsnamen, adres- en contactgegevens, zoektermen, social media profielen en de afgelegde weg op de website aanreiken in overzichtelijke bezoekrapporten, door het toepassen van “echte” IP-tracking. Wanneer jij actief je acquisitie hierop afstemt levert dit je tot wel 25% meer klanten op.
 • Lancering LeadExpress

  Sinds maart 2015 zijn we officieel uit beta en hebben we de eerste versie van LeadExpress gelanceerd. LeadExpress is innovatieve software die MKB ondernemers helpt bedrijven en organisaties die hen website bezoeken te identificeren. In uitgebreide rapportages, gegenereerd door de software, leest de ondernemer precies wie de website heeft bezocht, waar de bezoekers in geïnteresseerd zijn en hoe groot de interesse is per product of dienst. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest inzicht te krijgen in écht potentiële klanten: de online sales leads liggen voor het oprapen met de eenvoudige software van LeadExpress.

 • Snelle groei

  Wij verwelkomen onze 50ste klant.

 • reseller module

  Door de groeiende vraag en de ontvankelijkheid voor ons product lanceerden wij een white label reseller module zodat geïnteresseerde ondernemers compleet in eigen branding, hun klanten ook kunnen laten profiteren van de voordelen van LeadExpress en dus net wat meer te bieden hebben dan hen concurrenten.

 • Bewezen concept

  Meer dan 100+ websites dagelijks op de software van LeadExpress.

 • We gaan als een raket

  200+ websites vertrouwen dagelijks op de software van LeadExpress

 • CRM Integratie

  LeadExpress integreert met de software die jij dagelijks gebruikt. Wij plaatsen leads snel, eenvoudig en volledig automatisch in meer dan 450 verschillende applicaties en CRM oplossingen.

 • Social Selling - LinkedIn

  Wil je snel de LinkedIn profielen van een lead inzien zonder dat je deze zelf hoeft op te zoeken? LeadExpress heeft contactgegevens, waar mogelijk, automatisch verrijkt met company profielen van het social platform LinkedIn.Hiermee maak je social selling mogelijk en geef je jouw sales team de handvaten om eenvoudig via LinkedIn het gesprek met leads te starten.In de B2B sales en marketing zijn sociale media niet meer weg te denken. LeadExpress heeft een goed startpunt voor Social Selling gecreëerd.Je maakt op een laagdrempelige manier contact met mensen die werken bij bedrijven die herkend zijn op je website. We hebben de lead rapportages waar mogelijk verrijkt met de LinkedIn company page - LinkedIn branche en de bedrijfsgrootte.

 • Betrouwbaar

  Ons uitstekende product met bijbehorende support, ondersteuning en persoonlijk klant contact blijft niet onopgemerkt in de markt. Steeds meer bedrijven weten de weg te vinden naar LeadExpress en maken naar volle tevredenheid gebruik van onze diensten.Wij bedienen zowel nationaal- als internationaal, inmiddels 300+ klanten met onze software. Ook de 30ste partner heeft haar vertrouwen in LeadExpress uitgesproken en gaat de software in re-branding aanbieden binnen haar klant portfolio. Hier zijn wij best wel trots op 🙂 Keep up the good work!

 • Kwalificeer je leads

  Via onze online ontsluiting maak je handige leadlijsten en kun je bedrijven eenvoudig categoriseren naar de groepen: klanten - prospects - leveranciers - concurrenten.Maak eenvoudig notities en taken aan en verrijk je lead met aanvullende data en ontvang notificaties als het tijd is om in actie te komen.

 • NIEUW: LeadExpress CRM

  Met het LeadExpress CRM kun je vanuit je persoonlijke online dashboard je leads eenvoudig bewerken, managen en opvolgen. Maak eenvoudig segment groepen aan, verdeel taken, koppel je agenda en nog veel meer... Gebruik JIJ het nog niet? Informeer naar de mogelijkheden!

 • Coming Soon: Realtime notificaties

  Kun jij niet wachten om je ontvangen leads op te volgen ? Dan hebben wij de uitkomst. Het development team van LeadExpress gaat starten met de ontwikkeling van real-time notificaties naar aanleiding van het websitebezoek. Hiermee kun jij dus direct na het website bezoek al je leadrapportage ontvangen. Stay Tuned...

Heb jij een vraag aan ons ? Bel ons gerust even op. We staan je graag te woord!

040 304 1478

Top