fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Potentiele klanten vinden

 

Wil jij meer potentiele klanten vinden?

Als jij op zoek bent naar potentiele klanten voor je bedrijf, dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier namelijk een methode klaarstaan waarmee jij potentiele klanten kunt vinden zonder dat je hier veel voor hoeft te doen. Bij LeadExpress hebben we namelijk software ontwikkeld waarmee jij ook heel eenvoudig nieuwe leads binnenhaalt. Onze methode zet namelijk de IP-adressen van bezoekers aan je website automatisch om in bruikbare contactinformatie. Zo heb je een open deur naar potentiele klanten die al hebben aangetoond dat ze interesse hebben in jouw producten of diensten.

Potentiele klanten vinden voor B2B

Bij LeadExpress worden alle IP-adressen van bezoekers aan je website omgezet in bruikbare contactinformatie. Zo krijg je van ons op van tevoren vastgestelde tijdstippen een rapportage met de gegevens van alle bedrijven die op jouw website zijn langs geweest. We hebben het dan over NAW-gegevens, maar ook bijvoorbeeld het adres van de website van het bedrijf, alsmede het telefoonnummer. Je krijgt dan ook meteen te zien op welke pagina’s van je site er is gekeken en hoe lang men op je site is geweest. Hier kun je dan in een gesprek weer verder op inhaken. We vertellen je dan ook meteen of het bedrijf misschien vaker op je website langs is geweest.

Wij helpen je potentiele klanten te vinden

Hoe je potentiele klanten kunt vinden leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons bedrijf en onze unieke manier van leads genereren. Als je onze software gebruikt krijg je bijvoorbeeld ook de LinkedIn informatie van je bezoeker, zodat je hier gelijk contact kunt leggen. Een unieke manier om in te haken op de interesse die de bezoeker heeft getoond door langs te komen bij jou om je gegevens door te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode