fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Potentiele klanten werven

 

Eenvoudig potentiele klanten werven

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar potentiele klanten? Dit zijn leads waar jij dan weer je expertise op los kunt laten om tot conversie over te gaan. De vraag is alleen wel hoe je dan aan deze leads komt. Ze liggen toch niet zomaar voor het oprapen… Toch zul je merken dat dit met LeadExpress wel het geval is. Met onze software krijg je namelijk bij iedere bezoeker aan jouw website de kans om met hen in contact te treden. We zorgen er namelijk voor dat het IP-adres van je bezoeker automatisch wordt omgezet in NAW-gegevens, inclusief telefoonnummer, LinkedIn profiel en adres van de website. Veel warmer dan dit kunnen leads niet zijn!

Hoe potentiele klanten werven het eenvoudigst gedaan kan worden

Potentiele klanten werven voor B2B is het simpelst als je hiervoor de software van LeadExpress gebruikt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is zorgen dat er mensen naar je website komen. Zorg ervoor dat deze helemaal geoptimaliseerd is en dan zorgen wij voor de rest. Normaal gesproken kun je aan de bezoekersgegevens van je website weinig meer ontleden dan de lengte van een bezoekje, globale informatie over de regio waar je bezoekers vandaan komen en de bezochte pagina’s. Wij zorgen ervoor dat er bruikbare contactgegevens op tafel komen, waar je direct mee aan de slag kunt gaan!

Potentiele klanten werven met LeadExpress

Als wij zeggen dat het met onze software heel eenvoudig is om leads te werven, dan menen we dat ook. Je hebt nu de beschikking over de gegevens van mensen en bedrijven die hebben laten merken dat ze interesse hebben in jouw bedrijf, producten en diensten. Neem dan ook snel contact met ze op, zodat je gelijk een streepje voor hebt op je concurrenten. Wil je meer weten over de mogelijkheden die we met ons bedrijf te bieden hebben? Neem dan gewoon even contact met ons op. Dan gaan wij zorgen dat je helemaal duidelijk wordt hoe onze dienst precies werkt!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode