fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Potentiele klanten zoeken

 

Wil jij potentiele klanten zoeken en vinden?

Potentiele klanten zoeken is belangrijk, maar het is nog veel belangrijker om deze potentiele klanten ook te vinden. Bij LeadExpress ben je dan aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een waterdichte methode ontwikkeld om contact te krijgen met bedrijven die interesse hebben in jouw bedrijf, producten en diensten. We hebben software ontwikkeld waarmee jij heel eenvoudig kunt zien wie jouw website heeft bezocht. We hebben het dan niet over IP-adressen en vage bijbehorende informatie, maar over echte NAW-gegevens en bijbehorende telefoonnummers. We vertellen je hier graag meer over.

Hoe potentiele klanten zoeken het beste gedaan kan worden

Potentiele klanten zoeken via B2B is met onze methode heel eenvoudig. Als je namelijk met LeadExpress in zee gaat, krijg je de beschikking over software waarmee de IP-adressen van je bezoekers automatisch worden omgezet in bruikbare contactinformatie. Dat niet alleen, je kunt dan ook zien welke pagina’s van je website deze potentiele klant bezocht heeft. Zodoende heb jij gelijk de informatie bij elkaar om contact op te nemen en hier gelijk op in te haken. Warmere leads dan dit zul je niet vinden! En dat voor alle mensen en bedrijven die jouw website hebben bezocht!

Potentiele klanten zoeken voor B2B

Als een prospect jouw website bezoekt, dan is de kans groot dat hij of zij ook de sites van jouw concurrenten gaat bezoeken. Dit om een beeld te krijgen van wat er allemaal te halen valt. Jij hebt met behulp van LeadExpress de mogelijkheid om snel contact op te nemen met deze potentiele klant, waarmee je gelijk een streepje voor hebt op je concurrenten. Wil je hier meer over weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen je dan alles over onze diensten en hoe jij deze het makkelijkst voor je eigen website in kunt zetten.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode