fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Potentiele klanten

 

Op zoek naar potentiele klanten?

Het is voor een bedrijf niet altijd even makkelijk om aan nieuwe klanten te komen. Toch is er een methode om potentiele klanten te identificeren, waarna het makkelijk is om deze klanten aan te schrijven en te converteren. Als jij meer wil weten over het binnenhalen van potentiele B2B klanten, dan raden wij je aan om eens te bekijken wat LeadExpress je allemaal te bieden heeft. Wij nemen de bezoekersinformatie van jouw bedrijfswebsite en zetten deze voor je om in concrete contactinformatie. Zo heb jij heel eenvoudig een groot aantal nieuwe klanten op B2B gebied, waarna je direct kunt beginnen met converteren.

Potentiele klanten B2B binnenhalen

Als een persoon of bedrijf langskomt op jouw website, dan is dat meestal om informatie te verzamelen over jouw product of dienst. Vaak zal er dan ook nog gekeken worden naar websites van andere bedrijven in dezelfde sector, om zo tot een goed beeld te komen van wat er allemaal geboden wordt. Maar wat als jij al meteen weet dat een bepaald bedrijf op jouw site is geweest? Je kunt dan direct contact met ze opnemen en zo aangeven dat je een serieuze partner bent die graag met dit bedrijf of deze persoon in zee gaat. LeadExpress is zodoende een hele effectieve manier om jou aan potentiele klanten te helpen.

Hoe krijg je meer potentiele B2B klanten?

LeadExpress is de perfecte partner als je op zoek bent naar warme leads. We raden je dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op pagina’s op deze website, zodat je duidelijk in beeld hebt hoe LeadExpress precies werkt. Je kunt natuurlijk ook even met ons bellen of mailen om meer te weten te komen over onze methode, of om samen met ons te bekijken hoe je onze manier van klanten genereren ook voor jouw bedrijf in kunt zetten.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode