fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Prospect benaderen

 

Effectief een prospect benaderen

Het is voor elk bedrijf belangrijk om regelmatig op zoek te gaan naar prospects. Met de juiste prospects, alsmede de juiste behandeling hiervan, heb je straks zomaar een aantal nieuwe klanten in handen. We raden je dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je op dit gebied te bieden hebben. We hebben met LeadExpress namelijk een zeer eenvoudige manier ontwikkeld om aan nieuwe prospects te komen. We helpen je daarbij ook met onze uitgebreide informatie met het benaderen hiervan.

Hoe werkt LeadExpress?

Een prospect benaderen voor B2B is met LeadExpress heel eenvoudig. We zorgen er namelijk niet alleen voor dat jij aan nieuwe prospects komt, maar dat je ook weet hoe je ze moet benaderen. Wij hebben namelijk een tool ontwikkeld waarmee de IP-adressen van bezoekers aan je site worden omgezet in concrete contactinformatie. Zo heb je nieuwe prospects voor het oprapen, maar onze dienst gaat daarbij nog verder. We vertellen je namelijk ook per prospect welke pagina’s op je site ze precies hebben bezocht. Zo weet jij waar deze prospects interesse voor hebben en hoe jij een prospect kunt benaderen voor B2B.

Wil jij een prospect benaderen?

Hoe je een prospect benaderen het beste aan kunt pakken leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Met de waardevolle informatie die ons tracking script je toespeelt krijg je in ieder geval een mooie voorzet, waar je verder zelf mee aan de slag kunt gaan. Een prospect benaderen voor B2B wordt op deze manier wel heel eenvoudig. Je kunt er ook voor kiezen om onze methode gewoon een keer uit te proberen. Zo zie je zelf hoe snel die nieuwe prospects zich opstapelen en wat voor nuttige informatie je hier allemaal bij krijgt.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode