Zoek jij een prospect tracker ?

Met de lead generatie software van LeadExpress track je prospects uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij met de software van LeadExpress prospects tracken

Prospects tracken

Meer leads met een prospect tracker

Meer leads halen uit uw website? Maar geen tijd of voldoende werknemers om handmatig lead informatie bij te houden? Een prospect tracker maakt het verschil: deze software genereert automatisch leads, zonder dat u daar u iets voor hoeft bij te houden. Het enige dat u nodig hebt is een website met traffic, de rest gaat vanzelf!

De werking van prospect trackers

Hoe zo’n prospect tracker precies werkt? Nadat u de prospect tracker hebt gekoppeld aan uw website, houdt hij precies bij vanaf welke IP-adressen uw website bezoek krijgt. De IP-adressen van zakelijk bezoekers zet de prospect tracker direct om naar bruikbare gegevens die u, na het bezoek van een relevante prospect, direct toegestuurd krijgt. In dit bezoekrapport leest u de NAW gegevens van het bedrijf waarvanuit de bezoeker uw website bezocht, en informatie over zijn leesgedrag op de website zelf. Ideaal voor business to business ondernemers: met prospect trackers weet u precies in welke pagina’s uw leads interesse hebben getoond.

Follow-up op maat

Hierdoor heeft u gegarandeerd voldoende informatie over uw lead om ze direct op te pakken en op maat te handelen. Daarnaast is het voordeel van prospect trackers dat uw uw website informatiever en minder conversiegericht in kan richten. Anno 2016 ziet Google liever inhoudelijke content dan conversiegerichte content. Dus een positief effect op uw Google-ranking als gevolg.

Probeer de prospect tracker van LeadExpress gratis uit

Zelf een prospect tracker uitproberen? Benieuwd naar de hoeveelheid leads die u krijgt, zonder dat u eindeloos investeert in een website vol call-to-actions om registratiegegevens te verzamelen? Probeer de prospect tracker van LeadExpress 14 dagen geheel gratis en vrijblijvend uit. We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met het tracken van prospects

100% beveelt ons aan

67 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top