Zoek jij prospect tracking software ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij met prospect tracking software leads via je website voor jou genereren

Prospect tracking software

Sales prospect tracking software

Meer rendement halen uit uw website? Met sales prospect tracking software bent u altijd automatisch op de hoogte van potentials die uw website bezoeken. Het enige dat u hoeft te doen is deze prospect tracking software te koppelen aan uw website: de rest gaat vanzelf. Met deze software heeft u niet alleen inzicht in wie uw website bezoekt, maar ook de pagina’s die ze hebben bekeken. Een perfect aanknopingspunt voor een follow-up op maat.

Van IP-adressen naar bruikbare gegevens

Hoe sales prospect tracking software precies werkt? Simpel: elke keer wanneer een bezoeker uw website bezoekt, laat hij zijn IP-adres achter. Gewoonlijk is zo’n IP-adres vrij onbruikbaar, maar prospect tracking software – ook wel leadidentificatie software – zet deze om naar waardevolle gegevens voor de B2B ondernemer. Elke keer wanneer een relevante bezoeker uw website vanaf een zakelijk IP-adres bezoekt, ontvangt u een uitgebreid bezoekrapport met deze informatie.

Uitgebreide bezoekrapporten

In het bezoekrapport leest u alles dat u nodig hebt om een lead op te pakken: de NAW gegevens van het bedrijf waar de bezoeker voor werkt, de pagina’s die hij heeft bezocht, hoe hij op de website is gekomen en of er spraken is geweest van een herhaalbezoek. Ideaal: want zo weet u precies waar de prospect in geïnteresseerd is. Daarnaast is het voordeel van sales prospect tracking software dat u veel meer leads hebt, zonder dat de website bezoeker een contactformulier hoeft in te vullen. Enorm voordelig voor uw sales!

Probeer prospect tracking software 14 dagen gratis

Leads oppakken vanuit sales prospect tracking software: een effectieve manier om meer rendement te halen uit uw website. Benieuwd of het ook voor uw bedrijf werkt? LeadExpress biedt deze software 14 dagen gratis aan: het complete abonnement om vrijblijvend uit te proberen. Direct aan de slag? Neem dan contact met ons op!

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen aan prospect tracking software

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top