fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Prospect tracking software

 

Sales prospect tracking software

Meer rendement halen uit je website? Met sales prospect tracking software ben je altijd automatisch op de hoogte van potentials die je website bezoeken. Het enige dat je hoeft te doen is deze prospect tracking software te koppelen aan je website: de rest gaat vanzelf. Met deze software heb je niet alleen inzicht in wie je website bezoekt, maar ook de pagina’s die ze hebben bekeken. Een perfect aanknopingspunt voor een follow-up op maat.

Van IP-adressen naar bruikbare gegevens

Hoe sales prospect tracking software precies werkt? Simpel: elke keer wanneer een bezoeker je website bezoekt, laat hij zijn IP-adres achter. Gewoonlijk is zo’n IP-adres vrij onbruikbaar, maar prospect tracking software – ook wel leadidentificatie software – zet deze om naar waardevolle gegevens voor de B2B ondernemer. Elke keer wanneer een relevante bezoeker jouw website vanaf een zakelijk IP-adres bezoekt, ontvang je een uitgebreid bezoekrapport met deze informatie.

Uitgebreide bezoekrapporten

In het bezoekrapport lees je alles dat je nodig hebt om een lead op te pakken: de NAW gegevens van het bedrijf waar de bezoeker voor werkt, de pagina’s die hij heeft bezocht, hoe hij op de website is gekomen en of er sprake is geweest van een herhaalbezoek. Ideaal: want zo weet je precies waar de prospect in geïnteresseerd is. Daarnaast is het voordeel van sales prospect tracking software dat je veel meer leads hebt, zonder dat de website bezoeker een contactformulier hoeft in te vullen. Enorm voordelig voor je sales!

Probeer prospect tracking software 14 dagen gratis

Leads oppakken vanuit sales prospect tracking software: een effectieve manier om meer rendement te halen uit je website. Benieuwd of het ook voor je bedrijf werkt? LeadExpress biedt deze software 14 dagen gratis aan: het complete abonnement om vrijblijvend uit te proberen. Direct aan de slag? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode