fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Prospects vinden

 

De beste prospects vinden

Als jij op zoek bent naar een effectieve manier om nieuwe prospects te vinden, dan raden we je aan om hiervoor gebruik te maken van LeadExpress. Wij hebben namelijk tracking software ontwikkeld waarmee praktisch alle IP-adressen van bezoekers aan je website worden omgezet in bruikbare contactinformatie. Je installeert ons script heel eenvoudig op je website. Stel de filters in die hierbij horen en onze software gaat beginnen met het verzamelen van gegevens. De bezoekende bedrijven en organisaties worden nu geidentificeerd, zodat jij er niet meer bang voor hoeft te zijn dat mensen anoniem op jouw site langskomen.

Hoe prospects vinden een stuk makkelijker wordt

Prospects vinden voor B2B is met LeadExpress een stuk makkelijker geworden. Je krijgt van ons op van tevoren afgesproken tijdstippen een lijst toegestuurd met onze uitgebreide bezoekersinformatie. Deze bezoekersrapporten worden door ons als PDF naar je toe gestuurd. Je weet dan niet alleen maar wie er precies op je website is geweest (inclusief LinkedIn profiel), maar ook welke pagina’s deze precies heeft bezocht. Zo krijg jij een goede indicatie van de producten waar een bepaalde klant interesse voor heeft. Daar kun jij dan heel eenvoudig een effectieve follow-up op sturen!

Prospects vinden voor B2B

Neem vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over onze mogelijkheden. Je kunt er ook voor kiezen om ons script gratis te installeren en uit te proberen. Je ziet dan vanzelf dat het mogelijk is om met onze tool een groot aantal prospects te vinden. Prospects die met hun bezoek aan jouw website eigenlijk de deur al voor je open hebben gezet. Ze hebben nu eenmaal laten zien dat ze benieuwd zijn naar wat jij te bieden hebben. Ze hebben dan misschien geen verdere informatie aangevraagd, maar dan hebben ze gewoon alleen maar even een extra zetje nodig…

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode