fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Prospects zoeken

 

Hoe prospects zoeken heel eenvoudig wordt

Als jij voor je bedrijf op zoek bent naar prospects, dan raden we je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij LeadExpress. We hebben namelijk een tool ontwikkeld waarmee prospects zoeken eigenlijk al heel snel prospects vinden wordt. Hoe je prospects zoeken het beste aan kunt pakken leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Je mag ook altijd ervoor kiezen om ons tracking script tijdelijk gratis uit te proberen. Je ziet dan zelf hoe eenvoudig het is om met LeadExpress aan nieuwe prospects te komen. We leggen je dan uit hoe prosects zoeken heel eenvoudig wordt.

Prospects zoeken op B2B gebied

Je begint met het installeren van onze tool. Deze begint dan automatisch met het tracken van de bezoekers aan je website. Dit houdt in dat LeadExpress de IP-adressen neemt van je bezoekers, waarna deze automatisch worden omgezet in bruikbare contactinformatie. Deze informatie wordt dan weer doorgestuurd naar jou, op tijdstippen die je zelf van tevoren hebt aangegeven. Prospects zoeken op B2B gebied wordt op deze manier heel eenvoudig, want de prospects komen eigenlijk zelf al naar je toe! Dat niet alleen, maar je hebt dan ook prospects die jouw bedrijf kennen en hier interesse in hebben getoond. De deur staat open!

Hoe je prospects zoeken het beste aan kunt pakken

Het is niet moeilijk om aan nieuwe prospects te komen als je hier LeadExpress voor inschakelt. Onze tool is zeer bedreven in het omzetten van IP-adressen in concrete bezoekersinformatie. Je hebt dan straks van bijna al je bezoekers een adres, website en naam, maar ook een telefoonnummer en een LinkedIn-pagina. Wij helpen je bij het vinden van prospects, waarna jij direct aan de slag kunt gaan met het converteren hiervan. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode