fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Registratie bezoekers website

 

Registratie website bezoekers

De hoeveelheid registraties van de bezoekers van je website optimaliseren? Website bezoekersregistratie is een enorm handige manier om aan bruikbare leads te komen. Door slimme call-to-actions in te zetten weet je zeker dat wanneer een bezoeker zich registreert, hij daadwerkelijk geïntereseerd is in je dienst of product. Een belletje ter opvolging is snel gemaakt. Toch is website bezoekersregistratie niet de enige manier om effectief aan leads te komen. Sterker nog: voor B2B ondernemers is er een veel eenvoudigere manier!

Leads zonder registratie van bezoekers

Met leadidentificatie software als LeadExpress is het eenvoudig gegevens van een bezoeker te achterhalen, zonder dat daar een registratie voor nodig is. LeadExpress identificeert zakelijke leads door IP-adressen van bezoekers om te zetten naar bruikbare gegevens. Wanneer je de leadidentificatiesoftware hebt gekoppeld aan jouw website ontvang je bij elke relevante bezoeker een bezoekrapport met informatie over de lead: de NAW gegevens, de bezochte pagina’s, de bezoekduur en zelfs of er sprake is van herhaalbezoeken. Dit is een ideaal aanknopingspunt voor een eerste salesgesprek, zonder dat je hoeft te wachten op website registraties.

Bezoekersregistraties zijn verleden tijd

Met software als LeadExpress is het plaatsen van eindeloos veel registratie- en contactformulieren op je website verleden tijd. Website bezoekers laten alleen al door het bekijken van je pagina’s genoeg relevante gegevens achter om mee aan de slag te gaan. LeadExpress maakt deze gegevens bruikbaar door ze voor je om te zetten naar heldere rapporten. Door niet meer te wachten op bezoekersregistraties en direct vanuit website gegevens leads op te pakken ben je jouw concurrentie altijd een stapje voor!

Direct gratis aan de slag met LeadExpress

Benieuwd naar de rapporten die LeadExpress levert? We nodigen je graag uit de software 14 dagen gratis uit te proberen: zo weet je meteen of het iets voor jou is. Meer weten over hoe de software van LeadExpress leads oplevert zonder bezoekersregistraties? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie en tips.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode