Zoek jij naar registratie van website bezoekers op je website ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig b2b leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij B2B leads genereren door je website bezoekers te registreren

registratie website bezoekers

De hoeveelheid registraties van de bezoekers van uw website optimaliseren? Website bezoekersregistratie is een enorm handige manier om aan bruikbare leads te komen. Door slimme call-to-actions in te zetten weet u zeker dat wanneer een bezoeker zich registreert, hij daadwerkelijk geïntereseerd is in uw dienst of product. Een belletje ter opvolging is snel gemaakt. Toch is website bezoekersregistratie niet de enige manier om effectief aan leads te komen. Sterker nog: voor B2B ondernemers is er een veel eenvoudigere manier!

Leads zonder registratie van bezoekers

Met leadidentificatie software als LeadExpress is het eenvoudig gegevens van een bezoeker te achterhalen, zonder dat daar een registratie voor nodig is. LeadExpress identificeert zakelijke leads door IP-adressen van bezoekers om te zetten naar bruikbare gegevens. Wanneer u de leadidentificatiesoftware heeft gekoppeld aan uw website ontvangt u bij elke relevante bezoeker een bezoekrapport met informatie over de lead: de NAW gegevens, de bezochte pagina’s, de bezoekduur en zelfs of er sprake is van herhaalbezoeken. Dit is een ideaal aanknopingspunt voor een eerste salesgesprek, zonder dat u hoeft te wachten op website registraties.

Bezoekersregistraties zijn verleden tijd

Met software als LeadExpress is het plaatsen van eindeloos veel registratie- en contactformuleren op uw website verleden tijd. Website bezoekers laten alleen al door het bekijken van uw pagina’s genoeg relevante gegevens achter om mee aan de slag te gaan. LeadExpress maakt deze gegevens bruikbaar door ze voor u om te zetten naar heldere rapporten. Door niet meer te wachten op bezoekersregistraties en direct vanuit website gegevens leads op te pakken bent u uw concurrentie altijd een stapje voor!

Direct gratis aan de slag met LeadExpress

Benieuwd naar de rapporten die LeadExpress levert? We nodigen u graag uit de software 14 dagen gratis uit te proberen: zo weet u meteen of het iets voor u is. Meer weten over hoe de software van LeadExpress leads oplevert zonder bezoekersregistraties? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie en tips.

Wij hebben al meer dan 750 klanten geholpen met het registreren van website bezoekers

100% beveelt ons aan

62 klanten hebben LeadExpress beoordeeld met gemiddeld een 9.0100!
Top