fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Sales Leads

 

Sales leads binnenhalen met Lead Express

Zoals vele andere bedrijven heb je waarschijnlijk een eigen website. Een website is een waardevol instrument om potentiële klanten op de hoogte te brengen van de producten of diensten die je in de aanbieding hebt. Hier kun je ook sales leads vergaren, als een bezoeker aan jouw website contactinformatie achterlaat. Het spijtige is echter dat van de bezoekers aan een gemiddelde bedrijfswebsite slechts zo’n 5 procent daadwerkelijk actie onderneemt. Maar wat als we je vertellen dat je van een deel van de overgebleven 95 procent ook gedetailleerde contactinformatie kunt krijgen? Dit zijn salesleads waar je eigenlijk bijna niks voor hoeft te doen!

Een sales lead via je website

Saleslead is een magische term binnen de marketing. Met onze software, Lead Express, zal je met gemak regelmatig een nieuwe sales lead binnenkrijgen. Onze software kan namelijk het IP-adres dat een bezoeker aan je site achterlaat omzetten in bruikbare contactinformatie, een saleslead. Dit is interessant, want gemiddeld 40 procent van de bezoekers aan een website heeft wel degelijk interesse in de producten of diensten, maar is er om wat voor reden dan ook nog niet toe gekomen om actie te ondernemen. Met andere woorden, deze potentiële klant kent je bedrijf, heeft interesse en zal het op prijs stellen dat je contact opneemt. Zo maak je van ‘verloren’ bezoekers aan je website salesleads.

Lead Express inzetten voor jouw sales leads

Bij Lead Express kun je een abonnement afsluiten en zo een nieuwe bron voor sales leads aanboren. We hebben abonnementen in drie verschillende vormen: Starter, Business en Professional. Als je een van deze abonnementen bij ons afgesloten heeft kun je direct beginnen met het vergaren van nieuwe salesleads. Onze software houdt vanaf nu je site in de gaten en zet IP-adressen om in waardevolle contactinformatie. Van IP naar sales lead, zogezegd. Op onze website staat hier meer informatie over. We leggen het proces in meer detail aan je uit, beantwoorden veelgestelde vragen en bieden je de mogelijkheid om een voorbeeld rapport te kijken. We hebben dan ook nog een aantal testimonials van tevreden klanten op de site staan, met tot slot onze contactinformatie. Je kunt altijd bij ons terecht als je nog extra vragen hebt, of als je wilt weten wat Lead Express voor jouw bedrijf kan betekenen. We vertellen je graag hoe je van een bezoeker aan jouw website een saleslead kunt maken!

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode