Zoek jij sales leads ?

Met de lead generatie software van LeadExpress haal je eenvoudig sales leads binnen uit je eigen website

Bekijk hier in onze videoanimatie hoe wij sales leads via je website voor jou genereren

Sales Leads

Sales leads binnenhalen met Lead Express

Zoals vele andere bedrijven heeft u waarschijnlijk een eigen website. Een website is een waardevol instrument om potentiële klanten op de hoogte te brengen van de producten of diensten die u in de aanbieding heeft. Hier kunt u ook sales leads vergaren, als een bezoeker aan uw website contactinformatie achterlaat. Het spijtige is echter dat van de bezoekers aan een gemiddelde bedrijfswebsite slechts zo’n 5 procent daadwerkelijk actie onderneemt. Maar wat als we u vertellen dat u van een deel van de overgebleven 95 procent ook gedetailleerde contactinformatie kunt krijgen? Dit zijn salesleads waar u eigenlijk bijna niks voor hoeft te doen!

Een sales lead via uw website

Saleslead is een magische term binnen de marketing. Met onze software, Lead Express, zult u met gemak regelmatig een nieuwe sales lead binnenkrijgen. Onze software kan namelijk het IP-adres dat een bezoeker aan uw site achterlaat omzetten in bruikbare contactinformatie, een saleslead. Dit is interessant, want gemiddeld 40 procent van de bezoekers aan een website heeft wel degelijk interesse in uw producten of diensten, maar is er om wat voor reden dan ook nog niet toe gekomen om actie te ondernemen. Met andere woorden, deze potentiële klant kent uw bedrijf, heeft interesse en zal het op prijs stellen dat u contact opneemt. Zo maakt u van ‘verloren’ bezoekers aan uw website salesleads.

Lead Express inzetten voor uw sales leads

Bij Lead Express kunt u een abonnement afsluiten en zo een nieuwe bron voor sales leads aanboren. We hebben abonnementen in drie verschillende vormen: Starter, Business en Professional. Als u een van deze abonnementen bij ons afgesloten heeft kunt u direct beginnen met het vergaren van nieuwe salesleads. Onze software houdt vanaf nu uw site in de gaten en zet IP-adressen om in waardevolle contactinformatie. Van IP naar sales lead, zogezegd. Op onze website staat hier meer informatie over. We leggen het proces in meer detail aan u uit, beantwoorden veelgestelde vragen en bieden u de mogelijkheid om een voorbeeld rapport te kijken. We hebben dan ook nog een aantal testimonials van tevreden klanten op de site staan, met tot slot onze contactinformatie. U kunt altijd bij ons terecht als u nog extra vragen heeft, of als u wilt weten wat Lead Express voor uw bedrijf kan betekenen. We vertellen u graag hoe u van een bezoeker aan uw website een saleslead kunt maken!

Wij hebben al meer dan 500 klanten geholpen aan sales leads

100% beveelt ons aan

Wil jij 14 dagen sales leads ontvangen?

Waarom wachten! Probeer het gewoon. Je zit nergens aan vast!

* We nemen vandaag nog persoonlijk contact met je op om je GRATIS proefperiode in te richten.

Top