fbpx

Succesverhalen

Bekijk hoe bedrijven net als die van jou succesvol zijn met LeadExpress

De oplettende Roel won een eerder verloren klant terug

LeadExpress is dé software die de identiteit van jouw anonieme website bezoekers onthult, en ze live veranderd in bruikbare verkoopleads voordat ze zelf contact met je hebben opgenomen.
Wij leveren alle gegevens die je nodig hebt om leads sneller te converteren. Met intelligent zicht in wat je bezoekers zoeken krijgt je sales inzicht in de essentiële contactgegevens die ze nodig hebben om de verkoop te starten.

Maarten zit eerder dan de concurrentie aan tafel

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. Gebruik LeadExpress dan ook als extra gegevensbron. Heb naast de live visites direct toegang tot de best presterende referring sites, inzicht in de top 10 branches, best bekeken pagina’s en meest gekozen keywords van bedrijven die jouw website hebben bezocht.

Martijn sluit nieuwe deals door een goede voorbereiding

Geef je sales in één oogopslag meer inzicht in welke leads ze het beste kunnen benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen. LeadExpress scoort automatisch de activiteiten van je leads zodat je direct weet welke bedrijven echt interesse hebben in je dienstverlening. Ook kun je een lead labelen zodat we je automatisch kunnen waarschuwen wanneer dit bedrijf je website opnieuw bezoekt.

Patrick krijgt beter inzicht in zijn website prestaties

Met onze Lead Manager kun je de complete salescycles op één plaats beheren.
Voeg gemakkelijk contactgegevens toe, stel call backs in, plan afspraken en houd notities, offertes en voorstellen bij in elke fase van het verkoopproces.

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode!