fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Warme acquisitie

 

Betere conversie met warme acquisitie

Het converteren van leads is voor veel bedrijven een belangrijke manier om het klantenbestand uit te breiden. Het is dan goed om leads aangeboden te krijgen waarbij al voorwerk is gedaan. We hebben het dan over zogeheten warme acquisitie, waarbij je al de nodige voorkennis hebt over het bedrijf of de persoon die je aan jouw klantenbestand toe wil voegen. Neem hiervoor vandaag nog contact op met Lead Express. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee we de bezoekersdata van je website om kunnen zetten in relevante contactinformatie. Wij zetten zogezegd de deur voor je open, jij hoeft alleen nog maar binnen te lopen!

Warm acquireren met je website

Als jij voor je bedrijf een website hebt, dan heb je gelijk al een tool in handen om aan nieuwe klanten te komen. Natuurlijk kunnen klanten je contactformulier invullen of je een mailtje sturen, maar vaak gaan ze ook nog even kijken bij je concurrentie om te zien wat zij te bieden hebben. Wij hebben een tool om het IP-adres dat je bezoeker achterlaat om te zetten in duidelijke contactinformatie. Zo heb jij de gegevens van iemand die duidelijk interesse heeft aangetoond voor jouw bedrijf en die dus met recht een prima lead genoemd mag worden. Met deze manier van warme acquisitie via B2B heb je meer kans op nieuwe klanten.

Warme acquisitie met Lead Express

Bij Lead Express nemen we alle data van bezoekers aan je website en zetten die om in een document waar je wat mee kunt. Bezoekersdata waarmee je warm kunt acquireren en waarmee je met voorkennis contact op kunt nemen met potentiele klanten. Je kunt nu sneller contact opnemen met geinteresseerde partijen dan je concurrenten, waardoor je een betere kans hebt om die nieuwe klant binnen te halen. We vertellen je graag meer over hoe onze methode werkt en nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen om onze mogelijkheden met ons door te nemen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode