fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Warme leads

 

Wil jij eenvoudig warme leads genereren

Elk bedrijf is op zoek naar goede leads. Leads zijn nu eenmaal potentiele klanten, waarbij je een goede kans op conversie hebt. De vraag is vaak alleen, hoe kom je aan deze leads? Op Internet worden door heel wat bedrijven gouden bergen beloofd, maar niet geleverd. Bij LeadExpress is dit anders. Wij hebben namelijk software ontwikkeld waarmee we jouw bedrijf snel aan warme leads kunnen helpen. Deze software kijkt namelijk naar de IP-adressen van bedrijven en personen die op jouw website zijn geweest en zet deze om in bruikbare contactinformatie. Zo heb je de gegevens van iemand die aan heeft gegeven interesse te hebben in jouw producten.

Eenvoudig warme leads genereren met LeadExpress

Als je ertoe besluit om met LeadExpress in zee te gaan, dan zul je merken dat je een manier hebt gevonden om aan perfecte leads te komen. Als een persoon of bedrijf op jouw website langskomt maar geen reactie achterlaat, dan ben je deze potentiele klant normaal gesproken meteen kwijt. Wij zorgen ervoor dat je de contactinformatie van deze klant krijgt, waarna je hier een follow-up op kunt doen. Zo is het mogelijk om deze mensen, die toch al hebben aangegeven interesse te hebben in jouw producten of diensten, alsnog over de streep te trekken.

Warme leads via B2B genereren

Warme leads zijn leads waarbij je al voorkennis hebt over het bedrijf dat je benadert. Waar dit bedrijf al kennis heeft van jouw bedrijf en ook al interesse heeft aangetoond voor jouw diensten of producten. Met andere woorden, warme leads zijn een stuk eenvoudiger om te converteren dan standaard leads. We vertellen je graag meer over onze manier om warme leads te genereren in een persoonlijk gesprek. We vertellen je dan alles over onze methode en kijken samen met jou hoe jij het meeste uit onze diensten kunt halen.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode