fbpx

Ontdek realtime welke bedrijven jouw website bezoeken en geef je sales een ongekende boost!

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

De leukste manier om LeadExpress 30 dagen gratis te leren kennen

Webleads

 

Aan de slag met webleads

Leads kunnen goud betekenen voor uw bedrijf. Met een goede lead heeft u de contactinformatie van een bedrijf dat interesse zou kunnen hebben in uw producten. Een bedrijf dat misschien zelfs wel zaken met u zou willen doen. De vraag is alleen; hoe zorgt u ervoor dat u aan leads komt? Er zijn wel bedrijven die leads verkopen en er zijn ook manieren om leads te genereren. Maar zou het niet beter zijn om een bron aan te boren waar steeds nieuwe leads uit tevoorschijn komen? Deze bron bestaat en hij heet LeadExpress.

Waarom webleads ook onmisbaar zijn voor uw bedrijf

LeadExpress is software waarmee u zonder enige problemen aan nieuwe leads kunt komen. U installeert deze software op uw website, waarna deze aan de slag gaat met de IP adressen van bedrijven die uw website komen bekijken. Deze IP adressen worden namelijk automatisch omgezet in bruikbare contactinformatie. Zo heeft u opeens een adres van een bedrijf dat aangegeven heeft interesse te hebben in uw bedrijf, producten of diensten. Door middel van deze web lead generation kunt u een groot aantal nieuwe klanten voor uw bedrijf winnen. Als u meer wilt weten over deze vorm van web leadgeneratie kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons.

Meer weten over web leadgeneratie

LeadExpress is een eenvoudig te gebruiken softwarepakket dat direct resultaten genereert. De leads zullen beginnen binnen te stromen en ook niet stoppen met binnenkomen. Zolang u ervoor zorgt dat u bezoekers naar uw website trekt blijven die leads ook gewoon binnen stromen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan altijd klaar om u op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ons programma en de generatie van webleads.

Lees meer

Voor ondernemers op zoek naar leads

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan je core business, acquisitie is iets wat je ”erbij” doet. Leads identificeren is een tijdrovende klus en ondersteunend personeel hiervoor is “te duur”. Zorg voor een vliegende start, en krijg je leads op een presenteerblaadje met een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw bezoekers.

Voor marketeers met focus op ROI

In één oogopslag waardevolle informatie over de bezoekers van jouw website, verzameld in een krachtig dashboard. We geven je inzicht in alle gegevens die je als marketeer nodig hebt om je website nog beter te laten presteren de best presterende pagina’s, referral links, top branches en campagnes.

Voor salesteams die willen groeien

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en automatiseer je leadgeneratie. Stel eenvoudig je eigen leadfilters in en gebruik onze automatische leadscoring zodat jij als sales de ‘meest interessante’ leads op het juiste moment kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen.

Nog niet overtuigd?
Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van eResults

En ontdek hoe ze door het inzetten van LeadExpress
eenvoudiger nieuwe klanten scoren.

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Bekijk de verhalen van enkele van onze 1.500 klanten

Bekijk het verhaal van
Pantheon Automatisering

Bekijk het verhaal van
Stichting Zorgbelang Brabant

Bekijk het verhaal van
Gimix

Wij integreren naadloos met de apps die jij al gebruikt

Start vandaag nog met leadgeneratie

Maak van jouw anonieme bezoekers echte leads, nu 30 dagen gratis proefperiode